نویسنده:

تاریخ:

یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین روغن‌های موجود در بازار سراسر جهان روغن آرگان است که به دلیل استفاده‌های مکرر در محصولات آرایشی و بهداشتی بسیار شناخته شده است، این روغن گران‌بها از میوه درخت آرگان (آرقان) تهیه می‌شود که میوه آن شباهت زیادی به فندق دارد!

این درخت بومی جنوب غربی کشور مراکش و دره‌ی سوس است، این درخت برای میوه آن بسیار مورد توجه قرار گرفته و کشت آن به صورت گسترده مورد انجام است! این درخت برای جلوگیری از افزایش بیابان‌ها و جلوگیری از خشکی زمین می‌توان کشت کرد زیرا در دماهای بسیار بالا و هوای خشک با مقدار بسیار کمی آب می‌تواند دوام داشته باشد و خشک نشود، میوه این درخت در حدود یک سال پس از گل‌دهی رسیده می‌شوند که درون این میوه دارای گوشتی شیرین است و پس از آن به هسته (بذر) آن می‌رسیم، این بذر قسمتی روغنی است که روغن آرگان از آن تهیه می‌شود.

به دلیل شیرین بودن و خوش طعم بودن قسمت گوشتی این میوه، اکثر بزهای کوهی این میوه را می‌خورند و هسته آن در مدفوع آنها باقی می‌ماند، از این هسته در تولید روغن آرگان بی کیفیت استفاده می‌شود که روغن آرگان برندهای ضعیف است .

روغن‌گیری آرگان:

روغن آرگان به وسیله دستگاه‌های پرس سرد و با فشرده کردن مغز دانه‌های آرگان تهیه می‌شود، پرس سرد یکی از بهترین روش‌هایی است که می‌توان از یک ماده، روغن بسیار غنی گرفت زیرا بدون هیچ‌گونه تغییر در ماده اولیه می‌توان تمامی املاح و مواد معدنی را به صورت مایع روغنی بدست آورد، یکی از دلایل عمده استفاده از روش پرس سرد در اکثر کارخانه‌های روغن‌کشی خاصیت حفظ ماهیت شیمیایی ماده اولیه است که بسیار پر اهمیت است.

خواص روغن آرگان:

روغن آرگان یکی از ویژه‌ترین مایعات طبیعی است که به طلای مایع معروف‌شده و به دلیل پر خاصیت بودن این ماده است! این محصول برای موهای آسیب دیده بسیار گزینه خوبی است زیرا باعث حفظ رطوبت در تمامی نواحی مورد استفاده و همین‌طور باعث درمان شوره و خشکی مو می‌شود، برخی معتقدند حتی استفاده از روغن آرگان می‌تواند به رویش مجدد مو کمک کند که این امر بسیار فوق‌العاده است .

بیشترین استفاده‌های این روغن برای بهبود کیفیت پوست است که می‌تواند پوستی فوق‌العاده برای شما به ارمغان آورد، این روغن برای پوست‌های آسیب دیده از جای جوش بسیار مناسب است، درمان چین و چروک، درمان خشکی پوست مخصوصاً خشکی کف پا، کشیدگی پوست، بهبود حساسیت‌های پوستی و خارش‌های حساسیتی، مرطوب‌کننده عمیق پوست بدن، افترشیو بسیار عالی و… از دیگر خواص این مایع فوق العاده خاص است.

کاربرد های روغن آرگان:

این روغن با توجه به خواص ذکر شده در بالا، استفاده‌های بسیار زیادی در صنایع آرایشی و بهداشتی دارد که می‌توان به:

  • تولید لوسیون‌ها
  • صابون‌ها
  • حالت‌دهنده‌های مو
  • ترمیم‌کننده‌ها
  • پاک‌کننده‌های پوست
  • شامپوهای تقویت‌کننده
  • کرم‌ها
  • اسپری‌های دو فاز
  • و…

اشاره نمود.

استفاده این روغن در این محصولات بسیار معمول است زیرا می‌تواند بسیار سریع جذب پوست یا مو شده و تاثیر آنی در بر داشته باشد، همچنین با توجه به تبلیغات رسانه‌ای گسترده برای این محصول یا محصولاتی که حاوی این روغن گران‌بها باشند شده است، می‌توان فروش محصولات را افزایش داد! ترکیب این روغن با روغن‌های محبوب دیگر نظیر کره شی باتر، روغن جوجوبا و روغن براهمی می‌تواند بسیار در فروش و ارزش کالا تاثیر گذار باشد.

فروش روغن آرگان:

تیم بازرگانی پیشگامان شیمی پیشرو در امر واردات این ماده ارزشمند است، این محصول در بسته‌بندی‌های ۱۰ و ۲۰ کیلوگرمی پلمپ آماده عرضه به مشتریان عزیز است، جهت مشاوره، استعلام قیمت و خرید با شماره‌های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید.

امتیاز شما به این مقاله:

[تعداد: 0   میانگین:  0/5]

سیدی

اشتراک‌گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

دسته‌بندی:

محصولات مرتبط:

فهرست
Call Now Buttonتماس