کوجیک اسید

دسته : دارویی و پزشکی تاریخ انتشار :
فروش کوجیک اسید

اسید کوجیک اغلب به صورت موضعی برای معالجه تعدادی از شرایط مختلف آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مصارف برای استفاده در محصولات آرایشی در غلظت ۱ درصد یا کمتر تأیید شده است. این ماده اغلب به عنوان ماده روشن کننده پوست استفاده می‌شود.

اسید کوجیک را می‌توان در انواع مختلفی از محصولات آرایشی از جمله پودرها، سرمها، کرم‌ها، پاک کننده‌ها و صابون‌ها یافت. بسته به دستورالعمل محصول، پودرها باید با آب یا لوسیون مخلوط شوند.

اسید کوجیک گاهی اوقات در محصولات بهداشتی و زیبایی برای سبک تر کردن پوست استفاده می‌شود. ممکن است از این دارو برای درمان شرایط پوستی مانند آسیب آفتاب، جای زخم و لکه های سنی استفاده شود.

کاربرد اسید کوجیک

اثر ضد پیری: محصولاتی که حاوی کوجیک اسید هستند، ممکن است باعث روشن شدن پوست شود، که می‌تواند ظاهر لکه های سنی و آسیب آفتاب را بهبود بخشد. کاهش لکه های تیره می‌تواند خاصیت ضد پیری داشته باشد.

درمان ملاسما: اسید كوجیك نیز ممكن است در كاهش ملاسما مفید باشد كه به دلیل بارداری تیره شدن پوست است.

کاهش جای زخم ها: اسید کوجیک ممکن است باعث کاهش تغییر رنگ جوش‌ها شود. اگرچه اسید ضخامت بافت زخم را بهبود نمی‌بخشد، اما ممکن است رنگدانه تیره مرتبط با انواع خاصی از زخم‌ها را کاهش دهد. روشن شدن جای زخم ممکن است آن را کمتر مورد توجه قرار دهد.

فواید ضد قارچ: همچنین تصور می‌شود که اسید کوجیک فواید ضد قارچ نیز دارد. ممکن است در پیشگیری و درمان برخی از عفونت‌های قارچی مانند پای ورزشکار و عفونت‌های مخمر مفید باشد

اثرات ضد باکتریایی: اسید کوجیک ممکن است مزایای ضد باکتریایی نیز داشته باشد. این ممکن است به کاهش احتمال ابتلا به انواع متداول عفونت های باکتریایی پوستی کمک کند.

سایر محصولات ما:

منادیون

ویتامین k3

فروش اسید کوجیک

کوجیک اسید در بسته بندی های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد، ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول اسید کوژیک مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

 

 Call Now Buttonتماس