نویسنده:

تاریخ:

اسید کوجیک چیست؟

اسید کوجیک یک پریونون  ۴H-pyran است که توسط گروه هیدروکسیک در موقعیت ۵ جایگزین شده است، یک گروه هیدروکسی متیل در موقعیت ۲ و یک گروه اکسو در موقعیت ۴٫ از قارچ Aspergillus oryzae جدا شده است.

این ماده به عنوان:

  • یک مهار کننده NF-kappaB
  • یک متابولیسم Aspergillus
  • یک عامل روشن‌کننده پوست
  • یک مهار کننده EC 1.10.3.1 (کاتچول اکسیداز)
  • یک مهارکننده EC 1.10.3.2 (لاکتوز)
  • EC 1.13.11.24 (کورستین ۲، مهارکننده ۳-دیوکسيژناز، مهار کننده EC 1.14.18.1 (تيروزيناز)
  • بازدارنده EC 1.4.3.3 (D-amino-acid oxidase)

این آنول، یک الکل اولیه و یک عضو از ۴-pyranones است. این از هیدرید ۴H-pyran حاصل می‌شود. از ChEBI اسید کوجیک یک واسطه مصنوعی برای تولید مواد غذایی است.

تاریخچه اسید کوجیک:

اسید کوجیک به طور طبیعی در بسیاری از گونه‌های قارچی یافت می‌شود. کوجیک‌اسید در سال ۱۹۸۹ کشف شد و مهار کننده تیروزیناز است که باعث کند شدن و جلوگیری از تشکیل تیروزین، آمینو برای تشکیل ملانین، رنگ طبیعی پوست می‌شود. کوجیک‌اسید یک جایگزین امن و موثر برای هیدروکینون را فراهم می‌کند.

کاربردها و خواص اسید کوجیک:

اسید کوجیک یک ماده شیمیایی است که از انواع مختلف قارچ تولید می‌شود. همچنین یک محصول جانبی از سس سویا تخمیر شده و شراب برنج است. اسیدکوجیک در صنایع غذایی به‌عنوان نگه‌دارنده طبیعی استفاده می‌شود. با این حال، یکی از کاربردهای اصلی آن در برخی محصولات بهداشتی و آرایشی است. اسیدکوجیک گاهی در محصولات بهداشتی و زیبایی برای روشن‌کردن پوست استفاده می‌شود. این ممکن است برای درمان بیماری‌های پوست مانند آسیب خورشید، زخم‌ها و لکه‌های پیری استفاده شود. علت اینکه چگونه اسیدکوجیک به عنوان یک عامل روشن‌کننده کار می‌کند، اثر آن بر تولید ملانین است.

ملانین و خواص آن:

ملانین یک رنگ‌دانه طبیعی در بدن است که چشم‌ها، موها و پوست را رنگ می‌کند. یک اسید آمینه به نام تیروزین برای حمایت از تولید ملانین مورد نیاز است. اسیدکوجیک بیشتر در محصولات آرایشی مانند کرم‌ها، لوسیون‌ها و سرم‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین در بعضی از صابون‌ها استفاده می‌شود. بسیاری از محصولات با اسیدکوجیک برای دست یا صورت استفاده می‌شوند. غلظت اسید کوجیک در لوازم آرایشی اغلب بین ۱ تا ۴ درصد است. بعضی از محصولات حاوی اسیدکوجیک مانند سرم‌ها به پوست اعمال و جذب می‌شوند. بعضی از محصولات مانند صابون استفاده و شسته می‌شود.

kojic-acid-dipalmitate11477551331

تعدادی از مزایای اسید کوجیک:

  • اثر ضد پیری:

محصولات حاوی اسید کوجیک ممکن است پوست را سبک کند، که می‌تواند ظاهر لکه‌های پیری و آسیب‌های خورشید را بهبود بخشد. کاهش نقاط تاریک می‌تواند اثر ضد پیری داشته باشد.

  • درمان ملسما:

اسیدکوجیک ممکن است در کاهش ملسما مفید باشد که به دلیل بارداری تیره‌شدن پوست است.

  • کاهش ظاهر زخم ها:

اسیدکوجیک همچنین ممکن است تغییر رنگ زخم‌ها را کاهش دهد. 

  • مزایای ضد قارچ:

اسیدکوجیک نیز دارای مزایای ضد قارچی است. این ممکن است در پیش‌گیری و درمان عفونت‌های قارچی خاصی نظیر عفونت‌های پا و عضلات ورزش‌کار مفید باشد.

  • اثرات ضد باکتری:

اسیدکوجیک ممکن است منافذ ضد باکتری را فراهم کند. این ممکن است به کاهش ابتلا به انواع مختلف عفونت‌های باکتریایی پوست کمک کند.

دیگر محصولات: روغن کالاندولا

فروش اسید کوجیک:

اسید کوجیک به صورت کیسه‌های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، اسیدکوجیک و سایر مواد مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

امتیاز شما به این مقاله:

[تعداد: 0   میانگین:  0/5]

سیدی

اشتراک‌گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

دسته‌بندی:

محصولات مرتبط:

فهرست
Call Now Buttonتماس