تری کلرواستیک اسید

دسته : آرایشی و بهداشتی,دارویی و پزشکی,صنعتی تاریخ انتشار :
فروش تری کلرواستیک اسید

تری کلرواستیک اسید که با اسم تری کلرواتانوئیک اسید (با نام اختصاری TCA ) نیز شناخته می ­شود، یک مونوکربوکسیلیک اسید است که در آن اتم­های هیدروژن گروه متیل به وسیله­ی اتم­های کلر جایگزین شده اند. یک جامد کریستالی بی رنگ است. نمک­ها و استرهای تری کلرواستیک اسید، تری کلرواستات­ها (trichloroacetates) نامیده می شوند. کشف تری کلرواستیک اسید توسط ژان باپتیست دوماس در سال ۱۸۳۹ صورت گرفت. انحلال این ترکیب در آب گرمازا می­باشد. تری کلرواستیک اسید اثر خوردگی بر روی فلزات و بافت­ها می­گذارد.

سنتز تری کلرواستیک اسید

با واکنش کلر با اسید استیک در حضور کاتالیزور مناسب تهیه می شود.

مسیر دیگر برای سنتز تری کلرو استیک اسید، اکسیداسیون تری کلرواستالدئید است.

موارد مصرف

از این ترکیب  در بیوشیمی به طور گسترده ای برای رسوب ماکرومولکول­های مانند: DNA و RNA استفاده می ­شود.

TCA و DCA هر دو در درمان های آرایشی (مانند لایه برداری شیمیایی و از بین بردن خال کوبی) و همچنین به عنوان داروی موضعی برای شیمی درمانی زگیل ها از جمله زگیل های تناسلی استفاده می شوند. برای استفاده در دوران بارداری بی خطر است.

معمولاً برای لایه برداری TCA بی­هوشی لازم نیست زیرا محلول شیمیایی به عنوان بی حس کننده عمل می کند. اگرچه ، ممکن است آرام بخشی قبل و در طول عمل استفاده شود تا بیمار به آرامش برسد. برای به دست آوردن نتیجه مطلوب ممکن است دو یا چند لایه بردار TCA در طی چند ماه مورد نیاز باشد ، اگرچه ممکن است لایه برداری ملایم TCA به دفعات تکرار شود.

توصیه می شود بیماران که با TCA لایه برداری کرده اند چندین ماه از قرارگرفتن در معرض آفتاب خودداری کنند. همچنین ممکن است برخی از تغییرات رنگ ناخواسته در پوست ایجاد کند.

از نمک سدیم آن به عنوان علف کش از دهه ۱۹۵۰ استفاده شد اما تنظیم کننده ها آن را در اواخر دهه ۱۹۸۰ و اوایل دهه ۱۹۹۰ از بازار خارج کردند.

برای استخراج اسید اسکوربیک از نمونه های گیاهی استفاده شده است. همچنین از آن برای تهیه استانداردهای آسکوربات برای سنجش آسکوربات استفاده شده است. در میکروسکوپ به عنوان ضد جوش و تثبیت کننده استفاده می شود.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

 

 Call Now Buttonتماس