روغن آووکادو

دسته : آرایشی و بهداشتی,دارویی و پزشکی تاریخ انتشار :
_lamotte_slider_avocado_13

روغن آووکادو چیست؟

آووکادو یک میوه  است. بر خلاف بسیاری از میوه ها، از آووکادو به دلیل  غنی بودن از چربی های سالم اغلب برای تولید روغن استفاده می شود. میتوان گفت این روغن از روغ ها خوش طعم موجود هست. روغن آووکادو دارای مزایای فراوانی است که عمدتا مربوط به محتوای آنتی اکسیدان ها و چربی های سالم است. در اینجا ۲ مورد از مزایای این روغن را ذکر میکنیم.

۱٫ غنی از اسید اولئیک، یک چربی بسیار سالم است روغن آووکادو روغن طبیعی فشرده شده از پالپ آووکادو است. تقریبا ۷۰٪ از روغن آووکادو حاوی اسید اولئیک ، اسید چرب امگا -۹ غیر مضر است ۲٫ این اسید چرب همچنین جزء اصلی روغن زیتون است . علاوه بر این، حدود ۱۲٪ روغن آووکادو چربی اشباع شده است و حدود ۱۳٪ چربی غیر اشباع است. در حالی که روغن آووکادو نسبتا امگا ۶ نسبت به امگا ۳ دارد ، این موضوع نباید نگران کننده باشد زیرا مقدار کل امگا ۶ نسبتا کم است.

 این یک روغن سنگین غنی  از ویتامین A و D، لسیتین، پتاسیم و همچنین ویتامین Eهست . روغن آووکادو خام به رنگ سبز است، زیرا هنوز کلروفیل در آن وجود دارد این ماده به عنوان یک روغن مونو غیر اشباع طبقه بندی شده است.

روغن آووکادو در واقع یک روغن حامل محسوب می شود. روغنهای اساسی، روان کننده های بسیار متمرکز هستند که از قسمت های معطر گیاه مانند ریشه یا برگ جدا شده اند. روغن های حامل از دانه ها، آجیل ها یا سایر قسمت های چرب میوه فشرده می شوند و برای کمک به رقیق کردن روغن های ضروری استفاده می شوند.مزایای اصلی روغن آووکادو برای رفع و رطوبت است، به طوری که اگر شما پوست چربی داشته باشید، اثر نخواهد کرد. 

تاریخچه میوه ی آووکادو

نام علمی آووکادو “Persea Americana” است. این میوه ی منطقه  بومی مکزیک است. آووکادو (Persea Americana) در مرزهای مرکزی و جنوب مکزیک در بین سالهای ۷۰۰۰ تا ۵۰۰۰ بی سی به وجود آمد. در طول دوران استعمار،  اروپایی ها آوکادو را به سایر نقاط جهان معرفی کردند . مردم بومی  از آووکادو به عنوان یک طعم دهنده ی غذا استفاده می کردند. آن ها آووکادو را میوه ای ارزشمند دانسته اند. مصنوعاتی در بخش هایی از مکزیک وجود دارد که با استخوان های آووکادو به حدود ۱۲۰۰۰ سال پیش می رسد.

در سال ۱۹۰۸ اولین درختان آووکادو در فلسطین سابق توسط راهبان فرانسوی کاشت شدند . در سال ۱۹۲۴، ۱۰ گونه از آووکادو پیوسته از کالیفرنیا (v. Fuerte و Dickinson) و در مدرسه کشاورزی Mique اسرائیل کاشته شده است.   بیشتر آووکادو تولید شده در اسرائیل صادر می شود (عمدتا به فرانسه و آلمان) و به عنوان یک میوه تازه مصرف می شود. سرانه تولید میوه سالانه به میزان ۷۵،۶۳۴ تن در سال ۱۹۹۶ و ۷۱،۶۹۶ تن در سال است ۱۹۹۷، با ۵۴٪ و ۶۲٪ صادرات به ترتیب. در سال ۱۹۹۸ تولید به پایین افتاد ۵۲،۸۳۵ تن. براساس گزارش سازمان غذا و مواد غذایی (FAO)، اسرائیل در میان ده کشور از تولیدکنندگان آووکادو قرار دارد کشورهای  مکزیک، اندونزی، ایالات متحده آمریکا، رومانی دومینیکن و برزیل دیگر کشورهای تولید کننده هستند. 

1280-58816630

کاربردها و ویژگی های روغن آووکادو 

روغن آووکادو یک روغن عالی برای پخت و پز غذاهای طعم دهنده و سالم است. این یک منبع عالی از آنتی اکسیدان ها، اسید های چرب ضروری، مواد معدنی و ویتامین ها است. اما آیا تا به حال از این میوه خوشمزه استفاده کرده اید تا پوست شما را تسکین دهد و شفا دهد؟ به نظر می رسد روغن جذب شده برای پوست شما مفید است، مانند کرم های مرطوب کننده و یا به عنوان یک کرم ضد آفتاب طبیعی. شما می توانید روغن آووکادو را به طور مستقیم به پوست خوداعمال کنید یا آن را با محصولات زیبایی مورد علاقه خود ترکیب کنید.  آنتی اکسیدان ها و عوامل ضد التهاب در روغن آووکادو به پوست شما کمک می کنند تا صاف، قوی و الاستیک باشد.

تعدادی از ویژگی های روغن آووکادو: آرام  کننده ی پوست خارش دار ،بهبود چربی پوست ، بهبود پوست خشک ، پوست را از اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند و محافظت در برابر آسیب های پوستی روغن آووکادو مرطوب کنندی پوست هست،االتهاب پسوریازیس و اگزما را کاهش می دهد،به زخم کمک میکند تا سریعتر بهبود یابد و نشانه های پیری پوست را کاهش میدهد   

روغن آووکادو با اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین A، D و E  غنی میشود . در زیر برخی از راه هایی که می تواند برای پوست مفید باشد.

دیگر محصولات : روغن جوجوبا

فروش روغن آووکادو

روغن آووکادو به صورت گالن های  ۲۰ لیتری آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول  روغن آووکادو مورد نیاز را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

یک پاسخ به “روغن آووکادو”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *