روغن اسطوخودوس

دسته : آرایشی و بهداشتی,دارویی و پزشکی تاریخ انتشار :

روغن اسطوخودوس یا همان روغن لاوندر یک روغن اساسی است که از گیاه اسطوخودوس حاصل می شود. می توان آن را به صورت موضعی روی پوست بمالید و از طریق آروماتراپی نفس بکشید.

روغن اسطوخودوس یکی از محبوب ترین و متنوع ترین روغنهای اساسی است که در آروماتراپی مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه که از گیاه Lavandula angustifolia بدست آمده و باعث آرامش می شود. بومیان آفریقا اعتقاد بر این دارند که اضطراب، عفونت های قارچی، آلرژی، افسردگی، بی خوابی، اگزما، حالت تهوع و گرفتگی قاعدگی را درمان می کند. در میان روغنهای اساسی، اسطوخودوس یک روغن چند منظوره است.

اسطوخودوس گیاهی بومی شمال آفریقا و مناطق کوهستانی مدیترانه است. اسطوخودوس نیز برای تولید روغن اساسی آن رشد می کند که از تقطیر سنبله های گل گونه های خاص اسطوخودوس حاصل می شود. این روغن دارای کاربردهای آرایشی است و اعتقاد بر این است که دارای بسسیاری از خواص دارویی می باشد. روغن اسطوخودوس بر خلاف فرم گیاه ، هنگام بلع سمی است.

فواید دارویی استفاده از اسطوخودوس برای درمان اضطراب ، عفونتهای قارچی ، ریزش مو و زخم ها نشان داده شده است. شواهد هنوز از استفاده از اسطوخودوس برای درمان افسردگی ، فشار خون بالا ، حالت تهوع ، درد قاعدگی یا اگزما پشتیبانی نمی کند. اسطوخودوس توسط سازمان غذا و داروی (FDA) تأیید نشده است و نباید به جای داروهای تأیید شده و تجویز شده مصرف شود.

تاریخچه اسطوخودوس

اعتقاد بر این است که منشاء اسطوخودوس از دریای مدیترانه، خاورمیانه و هند است. تاریخ آن به حدود ۲۵۰۰ سال بر می گردد. اسطوخودوس گیاهی گلدار از خانواده نعناع است که به دلیل زیبایی ، عطر گل شیرین و کاربردهای مختلف آن شناخته شده است.

 مصریان باستان از اسطوخودوس برای مومیایی کردن و عطرسازی استفاده می کردند. رومی ها از روغن اسطوخودوس برای پخت و پز ، حمام کردن و خوشبو کردن هوا استفاده می کردند و نام آن از فعل لاتین lavare به معنی “شستشو” گرفته شده است. رومی ها همچنین از روغن اسطوخودوس در صابون ها استفاده می کردند. در فرانسه قرون وسطی و رنسانس ، زنانی که لباس های دیگران را در ازای دریافت پول می شستند از لاوندر استفاده می کردند. لباس ها را با اسطوخودوس شستشو داده و روی بوته های اسطوخودوس خشک می کردند.

از اسطوخودوس برای عطر و بوی کشوها، عطر و بوی هوا و بخش عفونت و التیام زخم استفاده می شد. همچنین در دوران روم به دلیل خاصیت ضد عفونی کننده و درمانی آن شناخته شده بود. یونانیان باستان برای مبارزه با بی خوابی و دردهای پشتی از لاوندر استفاده می کردند.

اسطوخودوس همچنین به عنوان درمانی برای طاعون بزرگ در لندن در قرن هفدهم مورد استفاده قرار گرفت. در قرن شانزدهم سازندگان دستکش در فرانسه، که مجوز به عطر کردن کالاهای خود را با اسطوخودوس گرفتند، از وبا گریختند. ملکه الیزابت انگلیس نیاز به محافظت از اسطوخودوس در میز سلطنتی و گلهای تازه اسطوخودوس در تمام محل زندگی خود داشت. ملکه ویکتوریا در قرن نوزدهم به انگلیس علاقه مند به اسطوخودوس بود و اسطوخودوس انگلیسی محبوب شد.

ویکتوریا ها در باغ ها از اسطوخودوس استفاده می کردند و هر دو ملکه از محصولات معروف اسطوخودوس ، یاردلی لندن استفاده می کردند.  جنوب فرانسه ، در پرووانس ، در اواخر ماه ژوئن ، اسطوخودوس شکوفا می شود و بازارهای حومه شهر را با رایحه ای فوق العاده پر می کند. جشنواره های گل و نمایشگاه های صنایع دستی با رایحه ای شیرین از اسطوخودوس فراوان است.

ssgeg

کاربردها و ویژگی های روغن اسطوخودوس

از گل و روغن اسطوخودوس (روغن لاوندر) برای تهیه دارو استفاده می شود. اسطوخودوس معمولاً برای اضطراب ، بی قراری ، بی خوابی ، افسردگی ، سردرد و درد استفاده می شود. در غذاها و نوشیدنی ها ، اسطوخودوس به عنوان یک عنصر جهت عطر و طعم استفاده می شود. در ساخت، اسطوخودوس در محصولات دارویی و به عنوان یک ماده معطر در صابون ، مواد آرایشی ، عطرها ، گلدان و تزئینات مورد استفاده قرار می گیرد.

اسطوخودوس (نام علمی Lavandula angustifolia) معمولاً با گونه های مرتبط از جمله Lavandula hybrida آلوده شده است ، که تلاقی بین Lavandula angustifolia و Lavandula latifolia است ، که از آن روغن لاووین حاصل می شود. اسطوخودوس حاوی روغن است که به نظر می رسد دارای اثرات آرام بخش است و ممکن است عضلات خاصی را شل کند. همچنین به نظر می رسد که دارای اثرات ضد باکتری و ضد قارچ است.

روغن اسطوخودوس یا همان روغن لاوندر می تواند به روشن شدن پوست کمک کند زیرا باعث کاهش التهاب می شود. این می تواند تغییر رنگ از جمله لکه های تیره را کاهش دهد. روغن اسطوخودوس به کاهش لکه های پوستی و قرمزی کمک می کند. اگر بیش از حد فشار خون داری ، روغن اسطوخودوس ممکن است بتواند به شما کمک کند. 

رادیکال های آزاد تا حدودی مسئول خطوط و چین و چروک های روی صورت هستند. روغن لاوندر سرشار از آنتی اکسیدان است ، که به شما در محافظت از رادیکال های آزاد کمک می کند. برای استفاده از روغن اسطوخودوس برای چین و چروک ، از چند قطره روغن ضروری به همراه روغن نارگیل استفاده کنید. این مخلوط را می توان به عنوان یک مرطوب کننده یک یا دو بار در روز استفاده کرد.

  التهاب دردناک را می توان با روغن اسطوخودوس درمان کرد. اثرات تسکین دهنده و بی حسی روغن باعث تسکین التهاب می شود ، در حالی که بتاکاروفیلن موجود در روغن نیز به عنوان یک ضد التهاب طبیعی عمل می کند.

دیگر محصولات : روغن خشخاش

فروش روغن اسطوخودوس

روغن اسطوخودوس به صورت گالن های  ۲۵ کیلوگرمی  آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، روغن لاوندر و سایر مواد مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]