روغن براهمی

دسته : آرایشی و بهداشتی تاریخ انتشار :
روغن براهمی

روغن براهمی یکی از معروف ترین و محبوب ترین روغن های بهبود دهنده کیفیت موی سر است که متاسفانه به دلیل تبلیغات ضعیف و ناشناخته بودن استفاده آن در صنایع آرایشی و بهداشتی نظیر محصولات تقویت ریشه مو ، شامپو های تقویت کننده گیاهی ، جلوگیری کننده از ریزش مو و جلوگیری از سفیدی زود هنگام مو مرسوم نیست و اکثرا از روغن های تخصصی دیگر نظیر روغن آرگان ، روغن جوجوبا ، درخت چای و … استفاده می شود .

این روغن از گیاه باکوپا مونیری و برخی گیاهان دیگر نظیر انگور فرنگی یا گیاه آب قاشقی ( گوتوکولا ) بدست می آید ، رنگ روغن خالص این گیاه به صورت سبز بسیار تیره است و بویی همانند گیاهی ، سبزی می دهد که نشان دهنده طبیعی بودن این محصول است !

روغن براهمی به صورت کلد پرس و با دستگاه های مخصوص روغن گیری کلد پرس تهیه می شود که این روش باعث می شود تا تمامی املاح و ویتامین های آن در روغن حفظ شود .

 

خواص روغن براهمی :

استفاده از این روغن میتواند موهای شما را تغذیه کرده و به رشد مجدد آن نیز کمک کند ، بسیاری از مشکلاتی که موی سر انسان دارد با تغذیه مناسب میتواند رفع شود برخی از این مشکلات عبارتند از شکننده شدن مو ، خشکی مو ، بد حالت شدن مو ، پوسته پوسته شدن پوست کف سر ، ریزش شدید ، سفید شدن موی سر در سنین پایین و جوانی ، مو خوره و بسیاری از مشکلات دیگر !

 

روغن براهمی به عنوان معجزه ای در درمان مشکلات مو عمل میکند و خاستگاه اصلی آن هند است که مردم آن از این روغن ارزشمند استفاده میکنند تا موهایی فوق العاده داشته باشند ، برای افزایش رشد مو و تغذیه موهای بلند میتوان از این محصول بهره مند شد تا در کمال سلامت موهایی فوق العاده داشته باشید .

 

فروش روغن براهمی :

تیم بازرگانی پیشگامان شیمی واردکننده روغن براهمی اصل به صورت اختصاصی از کشور هند است ، جهت خرید ، مشاوره و استعلام قیمت با شماره های موجود درون سایت تماس حاصل فرمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *