روغن جوجوبا

دسته : آرایشی و بهداشتی,دارویی و پزشکی تاریخ انتشار :
روغن-جوجوبا

روغن جوجوبا

گیاه جوجوبا یک گیاه خشن و گیاه چند ساله است که در شمال امریکا رشد می کند. نه تنها در اقیانوس ها بلکه در  مناطق بیابانی که می توانند اکثر موجودات زنده را بکشد، رشد می کند. از این گیاه میتوان روغنی شفا بخش به نام روغن جوجوبا به دست آورد. روغن جوجوبا به اندازه کافی ملایم است که به عنوان یک روغن حامل برای مخلوط کردن با سایر روغن های ضروری استفاده می شود.  بسیاری از مردم از روغن جوجوبا به عنوان ماده ای شفا بخش برای مراقبت از پوست خود استفاده می کنند. و دلایل خوبی برای آن وجود دارد. شواهد زیادی وجود دارد مبنی بر استفاده از روغن جوجوبا خالص به عنوان یک درمان برای آکنه، پوست خشک و دیگر مشکلات پوست مورد استفاده قرار میگیرد.

همانطور که گفته شد، روغن جوزوبا از گیاه ججوبه می آید. این از مهره گیاه ججوبه استخراج می شود.

این روغن علمی به نام Simmondsia chinensis است. در دمای اتاق، عمر مفید روغن جوجوبا حدود دو سال است. روغن جوجوبا دارای عطر کمی  است. این روغن شامل برخی از اسیدهای چرب قدرتمند، از جمله اسیدهای استئاریک و اسیدهای پالمیتیک است.

 این گیاه بومی ساحلی کویری در کالیفرنیا، آریزونا و مکزیک و همچنین مناطق خاص آفریقا است. . جالب است بدانید این گیاه در صحرای توریست هند، برای جلوگیری از بیابان زایی و مبارزه با آن استفاده می شود. 

این گیاه به ارتفاع حدود ۳٫۳ تا ۶٫۶ فوت  می رسد، تاج گیاه جوجوبا متراکم و گسترده است و برگ های آن بیضی شکل هستند. برگ حدود ۰٫۵۹ تا ۱٫۱۸ اینچ عرض و ۰٫۷۹ تا ۱٫۵۷ اینچ طول دارد. گل های سبز زرد، گل های کوچک که هیچ گلبرگ ندارند، اما دارای پنج تا شش برگ گلدانی خاکستری، سبز، ضخیم و مومی هستند. 

zibakey.jojo-1-660x330

تاریخچه گیاه جوجوبا

 گیاه جوجوبا اولین بار توسط بومیان آمریکایی کشف شد که از خواص دارویی آن استفاده می کردند. مبلغ یسوعیون در بایا در اوایل قرن هجدهم در این گیاه قرار گرفت و یاد گرفت که دانه ها را با گرما نرم می کند و پس از آن روغن های استخراج را ایجاد می کند. آنها از این روغن برای پوست، تغذیه مو و کمک به درمان تعدادی از بیماری های پوستی استفاده می کنند. این روغن ایده آل برای پوست است.  این روغن نیز در تولید داروها در ایجاد ترکیبات دارویی استفاده می شود. این ترکیبات اغلب در محصولات ویژه و محصولات آرایشی  استفاده می شود. برخی از محصولات مراقبت از پوست، مانند داروهای ضد آکنه، ممکن است حاوی این روغن باشند. گیاه جوجوبا دارای تاریخ غنی است و بسیاری از ویژگی های آن کاملا منحصر به فرد هستند. استفاده از داروی گیاه قرن هاست و بسیاری از این استفاده ها امروزه محبوب هستند.

ویژگی ها و کاربردهای روغن جوجوبا

جوجوبا یک درختچه است که در مناطق خشک شمال مکزیک و جنوب غربی ایالات متحده رشد می کند. روغن جوجوبا  از دانه های گیاه جوجوبا تولید می شود و برای دارو استفاده می شود. جوجوبا به طور مستقیم به پوست برای آکنه، آفتاب سوختگی و دیگر بیماری های پوستی اعمال می شود. همچنین به صورت موضعی مورد استفاده قرار می گیرد تا میزان رشد مو در افرادی که تمایل دارند، افزایش یابد.  جوجوبا به عنوان یک عنصر در شامپو ؛ رژ لب؛ لوازم آرایشی؛ پاک کننده ها و لوسیون بدن مورد استفاده قرار میگیرد. جوجوبا هنگامی که به پوست اعمال می شود، نرم کننده  است، که پوست را آرام می کند و فولیکول های مو را از بین می برد. 

بر خلاف برخی از اسانس های دیگر، روغن جوزوبا نیازی به رقیق شدن ندارد و می تواند به طور مستقیم به پوست شما اعمال شود.

دیگر محصولات : روغن درخت چای

فروش روغن جوجوبا

روغن جوجوبا به صورت گالن های  ۲۰ لیتری آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول روغن جوجوبا مورد نیاز را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

 

2 پاسخ به “روغن جوجوبا”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *