روغن خشخاش

دسته : آرایشی و بهداشتی,دارویی و پزشکی,صنعتی,غذایی تاریخ انتشار :
Depositphotos_183711952_xl-2015-750x750

روغن بذر خشخاش یکی از قدیمی ترین روغن های اروپا است که اکنون کشف شده و به نادرترین روغن ها تبدیل شده است. مشخصات خاص روغن بذر خشخاش دارای مقدار زیادی اسید لینولئیک است. این روغن بسیار شبیه روغن آفتابگردان است. کاربرد در مواد آرایشی به دلیل ویژگی های تغذیه ای روغن خشخاش صورت می گیرد. این روغن به سرعت جذب می شود و نوعی روغن حامل هست. روغن خشخاش برای پمادها ، لوسیون ها برای درمان خشکی پوست و کرم های ضد چروک مفید است.

  روغن خشخاش به عنوان روغن سالاد پرمصرف و برای پالایش غذاهای شیرین و سالادها استفاده می شود. به دلیل دارا بودن مقدار بالای روغن اشباع لینولئیک غیر اشباع شده و حاوی روغن خشخاش نباید از آن برای پخت و پز و پخت استفاده شود.

روغن خشخاش (همچنین روغن بذر خشخاش ، روغن خشخاش ، و روغن اوپور papapais seminis) یک روغن خوراکی از بذر خشخاش است (دانه های Papaver somniferum ، خشخاش). این روغن دارای کاربردهای آشپزی و دارویی و همچنین کاربردهای طولانی در ساخت رنگ ، لاک و صابون است.

دانه‌های خشخاش ۴۵-۵۰٪ روغن دارند. مانند دانه های خشخاش ، روغن گیاه خشخاش بسیار خوش طعم و سرشار از ویتامین E است.

تاریخچه بذر خشخاش

بذر خشخاش در اوراسیا به طور گسترده کشت می شود. بیشترین تولید جهان برای روغن خشخاش در آلمان و فرانسه رخ می دهد. از سال ۱۹۰۰-۱۹۱۱ از آن برای تهیه سالادها و تقویت طعم روغن دانه های ذخیره شده استفاده می شد. از آن برای آلوده کردن روغن هسته هلو و روغن زیتون استفاده شده است. از کیفیت پایین روغن خشخاش در صنعت صابون استفاده می شود. در قرن بیستم ، از گیاه خشخاش برای اهداف دارویی استفاده می شد.

روغن خشخاش روغنی است که از دانه های خشخاش گرفته می شود. تخم خشخاش حاوی ۴۵ تا ۵۰ درصد روغن است که سرشار از ویتامین E ، کدئین و مورفین است. این گیاه هم برای مصارف دارویی و هم برای آشپزی و همچنین برای تهیه لاک ، رنگ و صابون مورد استفاده قرار می گیرد. در کشورهای صنعتی از آن برای مقاصد آشپزی به عنوان غرق روغن و در سالاد استفاده می شود. همچنین به روغن دانه خشخاش ، روغن اوپئوم پاپاوائر seminis و به روغن خشخاش معروف است.

روغن بذر خشخاش دارای طعم مطبوع و خوشبو است. گیاه خشخاش از شرق مدیترانه و آسیا متعلق به جنس Papaver با نام علمی آن به عنوان Papaver somniferum نامگذاری شده است. این روغن از دانه های کوچک و تیره گل خشخاش  استخراج می شود. به دلیل طعم های نرم و لطیف ، از آن به عنوان چاشنی استفاده می شود. این منبع عالی برای انرژی  و کلسیم است. همچنین دارای بالاترین میزان اسید لینولئیک است که به جلوگیری از حمله قلبی و بیماری های قلبی کمک می کند. دارای عطر و طعم بی نظیری است. 

 

Poppy+Oil+Header

کاربردها و ویژگی های روغن خشخاش

روغن بذر خشخاش در طول قرن نوزدهم به دلایل مختلف از جمله روغن پخت و پز ، لاک ، و تهیه صابون و رنگ استفاده شده است. امروزه روغن بذر خشخاش برای موارد مشابه استفاده می شود و به آن تعداد بی شماری کاربرد دارویی و آشپزی اضافه می کند. روغن بذر خشخاش به عنوان دارنده درجه دارویی برای داروهای مختلف استفاده می شود و به روغن زیتون و روغن بادام نیز اضافه می شود.

البته ما نمی توانیم مهمترین کاربردهای آشپزی ، که به عنوان سس سالاد  یا پایه سس است را فراموش کنیم. روغن بذر خشخاش باعث ایجاد چربی سالم افسانه ای می شود. هدف دارویی برای چندین دهه از روغن دانه خشخاش برای درمان تومورها استفاده شده است ، این روغن دارای خواص مشابه لیپوئیدول است که در درمان سرطان سلولهای کبدی (HCC) یکپارچه است.

روغن بذر خشخاش نسبت به بسیاری از روغنهای دیگر پایدار بوده و احتمال کمتری سفت شدن آن را نشان می دهد. آنچه مهم است توجه داشته باشید. همه روغن ها به طور مساوی ایجاد نشده اند و اگر می خواهید طعم عالی و خصوصیات سالم روغن بذر خشخاش را داشته باشید ، مانند Ostro Organics باید از روغنهای طبیعی ، آلی و تصفیه نشده استفاده کنید. 

روغن خشخاش  به میزان قابل توجهی کمتر از روغن کتان است. در هنگام رنگ آمیزی در رنگ روغنی ضخیم ، قوام خود را بهتر می کند (یک رنگ “کوتاه” زیبا را می بخشد) روغن خشخاش می تواند اثر خشک شدن سریع برخی رنگدانه ها را کاهش دهد تا تنش های داخلی در زمان خشک شدن یک لایه رنگ کاهش یابد. بسیار عالی برای استفاده در نقاشی مرطوب است. با این حال ، روغن خشخاش به اندازه روغنهای دیگر خشک نمی شود. نباید از آن در چربی و غیر جاذب استفاده شود. نقاشی هایی که در روغن خشخاش انجام می شود ، به خصوص با کاربرد سنگین تر ، باید بدون استفاده باقی بمانند. 

دیگر محصولات : روغن آلوئه ورا

فروش روغن خشخاش

روغن خشخاش به صورت گالن های  ۲۵ کیلوگرمی  آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، روغن خشخاش و سایر مواد مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]