روغن سیاه دانه

دسته : آرایشی و بهداشتی,غذایی تاریخ انتشار :
images (6)

روغن سیاه دانه  از دانه های Nigella sativa، گیاه بومی جنوب غربی آسیا  استخراج می شود. همچنین  روغن نارگیل سیاه یا روغن کلانجی شناخته شده است، این  روغن هسته ای است که در آشپزی استفاده می شود و گفته می شود که از مزایای سلامتی برخوردار است. یکی از اجزای اصلی روغن سیاه دانه یک ترکیب با خواص آنتی اکسیدانی است.

ترکیبی است که ممکن است قدرت مبارزه با سرطان داشته باشد. در موش صحرایی، تومورها را کاهش داده و رشد و همچنین بافت محافظت شده را از آسیب تابشی کاهش می دهد.

روغن سیاه دانه گیاهی است. مردم بیش از ۲۰۰۰ سال است که از این ماده استفاده کرده اند. حتی در قبر پادشاه توت کشف شد. از لحاظ تاریخی، سیاه دانه برای سردرد، دندان درد، گرفتگی بینی، آسم، آرتریت و کرم روده استفاده شده است. همچنین برای “چشم صورتی” (ملتحمه)، جیب های عفونت (آبسه ها) و انگل ها استفاده شده است. امروزه این ماده بیشتر برای آسم، دیابت، فشار خون بالا و بسیاری از شرایط دیگر مورد استفاده قرار می گیرند. چگونه کار می کند؟ بعضی شواهد علمی وجود دارد که نشان می دهد سیاه دانه ممکن است به تقویت سیستم ایمنی بدن، مبارزه با سرطان، جلوگیری از حاملگی، کاهش تورم و کاهش واکنش های آلرژیک با اثر آنتی هیستامین کمک کنند.

کاربردهای روغن سیاه دانه

روغن دانه ی سیاه برای هزاران سال برای دارو، غذا و حتی لوازم آرایشی استفاده می شود. امروزه بسیاری از افراد به همین دلیل به آسپرین یا ایبوپروفن می رسند: به امید اینکه این التهاب را هدف قرار دهد و آن را کم کند. همچنین دارای موادی است که می تواند به محافظت از سلول ها از آسیب برساند.

اکثر مردم فکر می کنند روغن سیاه دانه دارای طعم بسیار قوی و تلخ است. این احتمالا دلیل آن است که بسیاری با شکر یا عسل مخلوط می کنند.  لوسیون ها، آرایش ها و دیگر محصولات زیبایی نیز از آن استفاده می کنند.

روغن سیاه دانه به کنترل علائم آسم کمک کرد بهتر از درمان های ساختگی. محققان بر این باورند که روزی می توان روغن را به درمان منظم آسم اضافه کرد.

روغن سیاه دانه، که به عنوان روغن زیتون سیاه شناخته می شود، در یک متن باستانی به عنوان “درمان برای هر بیماری به جز مرگ” توصیف شده است، دارای تاریخچه ای طولانی از بسیاری از کاربردها است. دانه ها یک ادویه سنتی خاورمیانه است که در شیرینی ها، محصولات لبنی، سالاد و دیگر غذاها استفاده می شود. و برای هزاران سال، روغن به طور موضعی مورد استفاده قرار گرفته است و برای تقریبا هر گونه بیماری، از کبودی، موی سرخ، سرماخوردگی و نیش مار به سردرد، ناراحتی های گوارشی و انواع بیماری های پوستی، از جمله leprosy، گرفته شده است. از سال ۱۹۶۵، نزدیک به یک هزار مقاله علمی در مورد Nigella sativa، نام لاتین برای روغن سیاه دانه، با نام داروهای ضد التهابی، آنتی اکسیدان، ضد میکروبی، ضد سرطان و افزایش دهنده ایمنی منتشر شده است.

روغن سیاه دانه به عنوان درمان برای شرایطی مانند آلرژی، آسم، دیابت، سردرد، فشار خون بالا، اختلالات گوارشی و آرتریت روماتوئید تجویز می شود. علاوه بر این، روغن سیاه دانه به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب و مبارزه با عفونت ها کمک می کند. این روغن برای پوست و مو مورد استفاده قرار می گیرد، مانند آکنه، موهای خشک، پسوریازیس، رشد مو و پوست خشک. دانه های کمی تلخ به عنوان یک طعم دهنده یا ادویه در غذاهای خاورمیانه و هند استفاده می شود و گاهی اوقات بر روی کباب، نان نان یا شیرینی ها پراکنده می شوند.

دیگر محصولات : روغن کرچک

فروش روغن سیاه دانه

روغن سیاه دانه در بشکه های ۲۰۰ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول روغن سیاه دانه مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *