روغن کرچک

دسته : آرایشی و بهداشتی تاریخ انتشار :
f8a20b2eb5fc6360e53d6197c50d8d02

روغن کرچک یک روغن گیاهی چند منظوره است که مردم برای هزاران سال استفاده کرده اند. این ماده را با استخراج روغن از دانه های گیاه Ricinus communis ساخته شده است. این دانه ها، که به عنوان لوبیای کاستور شناخته می شوند، حاوی آنزیم سمی به نام ریسین هستند.

روغن کرچک به عنوان یک منبع اسید ریسینولئیک، یک اسید چرب غیر اشباع و ۱۸ کربن شناخته شده است. اسید ریکینولیک از جمله اسیدهای چرب غیر معمول است و دارای گروه هیدروکسیلی کاربردی در کربن ۱۲ است. این گروه عملکردی باعث می شود ریسینولئیک اسید (و روغن کرچک) قطبی تر از بیشتر چربی ها باشد. واکنش شیمیایی گروه الکل نیز اجازه می دهد مشتقات شیمیایی که بیشتر از سایر روغن های دانه امکان پذیر نیست. به دلیل محتوای اسید ریکینولئیک اسید، روغن کرچک یک ماده شیمیایی با ارزش در مواد اولیه است که فراتر از قیمت روغن های دیگر است.

روغن کرچک یک روغن گیاهی است که از لوبیا کرچک به دست می آید.  این نام احتمالا جایگزین برای نام castoreum می آید.  روغن کرچک یک مایع شفاف به رنگ  زرد با طعم و بوی متمایز است. نقطه جوش آن ۳۱۳ درجه سانتیگراد (۵۹۵ درجه فارنهایت) و چگالی آن ۹۶۱ کیلوگرم در متر مکعب است. این یک تری گلیسیرید است که تقریبا ۹۰ درصد از زنجیره های اسید چرب ریسینولیت است. Oleate و لینولئات یکی دیگر از اجزای مهم آن هستند. روغن کرچک و مشتقات آن در تولید صابون، روان کننده ها، مایع های هیدرولیک و ترمز، رنگ، رنگ، پوشش، جوهر، پلاستیک مقاوم در برابر سرما، واکس ، نایلون، دارو و عطر استفاده می شود.

کاربردهای روغن کرچک

. روغن کرچک دارای مصارف صنعتی و دارویی است. این روغن معمولا به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی، داروها و محصولات مراقبت از پوست، و همچنین یک روان کننده صنعتی و مولکول سوخت بیودیزل استفاده می شود. در مصر باستان، روغن کرچک به عنوان سوخت در لامپ ها سوخته شده بود، به عنوان یک درمان طبیعی برای درمان بیماری هایی مانند تحریک چشم و حتی برای زنان باردار  استفاده می شود. امروزه روغن کرچک به طور طبیعی برای درمان های معمول مانند یبوست و بیماری های پوستی باقی می ماند و معمولا در محصولات زیبایی طبیعی استفاده می شود

استفاده از روغن کرچک به زخم یک محیط مرطوب را ایجاد می کند که باعث بهبودی و جلوگیری از خشک شدن زخم ها می شود. اسید چرب است که برای کاهش درد و التهاب در آزمایشگاه و مطالعات حیوانی کمک زیادی کرده است.

روغن کرچک داراي خواص ضد میکروبی است که ممکن است در هنگام برداشتن باکتری ها در برابر رشد باکتری ها تاثیر بگذارد. یک مطالعه لوله ی آزمایشگاهی نشان داد که عصاره روغن کرچک دارای قدرت ضد باکتری قوی است و مانع از رشد چندین باکتری از جمله استافیلوکوک اورئوس می شود. روغن کرچک نیز یک مرطوب کننده طبیعی است، بنابراین ممکن است باعث تمیز شدن پوست التهاب و تحریک شده در افراد مبتلا به آکنه شود.

شاید یکی از شناخته شده ترین داروهای مورد استفاده برای روغن کرچک به عنوان یک ملین طبیعی باشد. این به عنوان یک ملین محرک طبقه بندی شده است، به این معنی که حرکت ماهیچه ها را افزایش می دهد که مواد را از طریق روده تحریک می کنند و به روده کمک می کند.

 روغن کرچک اغلب در لوازم آرایشی برای افزایش هیدراتاسیون استفاده می شود و اغلب به محصولاتی مانند لوسیون، آرایش و پاک کننده ها اضافه می شود.

روغن کرچک ممکن است به مبارزه با عفونت قارچی در دهان ناشی از کاندیدا آلبیکنس کمک کند. مو و پوست سر شما را سالم نگه می دارد بسیاری از مردم از روغن کرچک به عنوان یک روغن موی طبیعی استفاده می کنند. موهای خشک یا آسیب دیده به طور خاص می توانند از یک مرطوب کننده قوی مانند روغن کرچک استفاده کنند. استفاده از چربی ها مانند روغن کرچک به مو به طور منظم، باعث شل شدن مو، افزایش انعطاف پذیری و کاهش احتمال شکستگی می شود. روغن کرچک ممکن است برای افرادی که دارای شوره سر هستند، مفید باشد، که یک وضعیت پوستی مشترک است که پوست خشک و پوسته پوسته شده روی سر دارد.

روغن کرچک (مواد غذایی) در مکمل های غذایی، طعم دهنده ها، آب نبات (به عنوان مثال پلی گلیسرول پلیریکینولیت یا PGPR در شکلات) به عنوان یک مهارکننده قالب و در بسته بندی استفاده می شود.

دیگر محصولات : پودر خردل

فروش روغن کرچک

روغن کرچک در بشکه های ۲۰۰ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول روغن کرچک مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.