ستیل الکل

دسته : آرایشی و بهداشتی تاریخ انتشار :
فروش ستیل الکل

معرفی ستیل الکل :

 ستیل الکل (Cetyl alcohol ) ماده ای شیمیایی از دسته الکل های چرب و با فرمول شیمیایی  C16H34O که شکل ضاهری آن به صورت کریستال های بلوری سفید رنگ است و ماده ای غیر سمی مانند اکثر الکل های چرب دیگر است که میتواند در طبیعت به آسانی تجزیه شود .

این ماده شیمیایی در آب نامحلول است و دمای نگهداری آن بین ۲ تا ۸ درجه سانتی گراد است.

ستیل الکل ابتدا از روغن وال گرفته می شد اما امروزه به دلیل رو به انقراض بودن این حیوان و در دسترس نبودن روغن آن ، ستیل الکل از روغن نارگیل استخراج می شود .

 

کاربرد های ستیل الکل :

ستیل الکل جزو مواد اولیه مهم در صنعت ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی است که به عنوان پایه مرطوب کننده ، نرم کننده ، رژ ، شامپو ها ، کرم ها و لوسیون های بدن استفاده می شود که باعث تشکیل لایه چرب بر روی پوست و بهتر شدن آن می شود همینطور در صنایع دارو سازی برای تولید انواع پماد های موضعی بسیار پر کاربرد است .

از ستیل الکل به عنوان عامل امولسیفایر کننده و همینطور تنظیم کننده ویسکوزیته در صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می شود ! استفاده از ستیل الکل باعث پوشش بهتر کرم ها و لوسیون ها بر روی پوست می شود و ماندگاری آنرا نیز افزایش می دهد .

 

عوارض جانبی ستیل الکل :

استفاده از ستیل الکل تابحال موجب بروز حساسیت های خاصی نشده است اما ممکن است بر روی پوست های دارای آکنه باعث سوزش و خارش شود پس بهتر است قبل از مصرف محصولات حاوی ستیل الکل مقداری از آنرا روی پوست خود امتحان کرده و سپس اقدام به مصرف کنید ! میتوانید با پزشک مشاور خود نیز در این مورد صحبت کنید .

 

فروش ستیل الکل :

تیم بازرگانی پیشگامان شیمی واردکننده انواع مواد شیمیایی و مواد اولیه کارخانه جات به صورت مستقیم از برند های مطرح در سراسر جهان است ، با خرید از ما بهترین قیمت هارا دریافت کنید .

جهت مشاوره ، استعلام قیمت و خرید با شماره های بالا در تماس باشید .

 

دیگر محصولات ما : ادتا ۴ سدیم

یک پاسخ به “ستیل الکل”

پاسخ دادن به اتیل لاکتات , فروش اتیل لاکتات | پیشگامان شیمی لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *