شی باتر

دسته : آرایشی و بهداشتی تاریخ انتشار :
فروش کره شی باتر

شی باتر چیست؟

کره شیا یک روغن چرب است که در دمای اتاق به عنوان جامد وجود دارد که از آجیل درخت شیا گرفته شده است که بومی آفریقا است. اجزای اصلی کره شیا شامل اسید اولئیک، اسید استئاریک، اسید لینولئیک و غیره می‌شود و در دمای بدن به سرعت در پوست جذب می‌شود. خواص مرطوب کننده و شفا آن برای بسیاری از مسائل پوست مفید است.

کره شفاف تصفیه شده:

کره شیا کیک تصفیه شده ما اغلب برای لوازم آرایشی و صابون استفاده می‌شود. فرآیند برای اصلاح کره شامل استخراج آن از مهره شیا و فیلتر کردن هر ناخالصی است. این نتیجه به رنگ خامه ای سفید و یک محصول بسیار خالص است. همچنین از بوی کمتری برخوردار است، به همین دلیل است که کره تصفیه شده انتخاب طبیعی برای ساخت صابون و صنعت مراقبت شخصی است.

مزایا و کاربرد کره شی باتر

کره شیا خالص برای اولین بار در آفریقا مورد استفاده قرار گرفت که در آن به طور گسترده‌ای در پخت و پز و اهداف دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در نهایت راه خود را به غرب رساند، به طوری که مردم بیشتر ویژگی‌های شادکامی شگفت انگیز خود را کشف کردند. کره شیا دارای سطح بالایی از غیر قابل جذب و کیفیت دیگر است که آن را یک عنصر محبوب در بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی، لوسیون‌ها و سایر محصولات مراقبت از پوست می‌کند.

  • کره شیا معمولا برای اثرات مرطوب کننده آن استفاده می‌شود. این مزایا با اسید چرب شیاف، شامل اسید لینولئیک، اوئیک، استریک، و پالمیتیک وابسته است.
  • کره شیا حاوی مقادیر زیادی اسید لینولئیک و اسید اولئیک است. این دو اسید از یکدیگر جدا شده‌اند. این به این معنی است که کره شیا برای پوست شما کاملا جذب می‌شود و پس از استفاده از پوست، پوست شما را چرب نمی‌کند.
  • استری‌های گیاهی کره شیائی دارای خواص ضد التهابی هستند.
  • کره شیا دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین های A و E است که بدین معنی است که فعالیت آنتی‌اکسیدان قوی را افزایش می دهد.
  • یک مطالعه ۲۰۱۲ نشان می‌دهد که عصاره‌های خوراکی عصاره پوست شیا می‌تواند به کاهش فعالیت ضد میکروبی در حیوانات منجر شود.
  • محصولات درخت شیا به عنوان مواد مؤثر برای مبارزه با عفونت‌های پوستی ناشی از قارچ ایجاد شده‌اند.
  • کره شیا غنی از انواع مختلف اسیدهای چرب است. این ترکیب منحصر به فرد پوست شما را از روغن اضافی پاک می‌کند.
  • کره شیا حاوی تریترپن است. به نظر می‌رسد این ترکیبات شیمیایی به طور طبیعی از تخریب فیبر کلاژن جلوگیری شود.
  • خواص مرطوب کننده و آنتی‌اکسیدان Shea برای کمک به پوست شما سلول‌های جدید سالم را ایجاد می‌کنند.
  • با افزایش تولید کلاژن و ترویج تولید سلول‌های جدید، کره شیا ممکن است به کاهش آنچه که محققان می‌نامند عکس سازی – چروک ها و خطوط ظریف است که استرس‌های محیطی و پیری می‌تواند بر روی پوست ایجاد کند.
  • کره شیا نمی‌تواند به عنوان یک کرم ضد آفتاب موثر باشد.
  • خواص ضد التهابی Shea پوست را تسکین می‌دهد و خارش را کاهش می‌دهد. این ممکن است برای شرایط پوستی التهابی مانند اگزما و پسوریازیس مفید باشد.
  • کره شیوا به طور سنتی برای تسکین نیش زنبور و نیش حشرات استفاده می‌شود.
  • علاوه بر کاهش التهاب زیرزمینی، شیا نیز با بازسازی بافت مرتبط است که برای درمان زخم‌ها بسیار مهم است.

سایر محصولات ما:

روغن بادام

فروش کره شی باتر

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول شی باتر  مورد نیاز صنایع مختلف را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمت‌های عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت  سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

 Call Now Buttonتماس