بنزوات سدیم

دسته : آرایشی و بهداشتی,صنعتی,غذایی تاریخ انتشار :
بنزوات سدیم

بنزوات سدیم چیست؟

بنزوات سدیم که به آن نمک اسید بنزوئیک نیز گفته می شود، پودر کریسالی سفید محلول در آب است و از ترکیب هیدروکسید سدیم و اسید بنزوئیک تولید شده و دارای رنگ سفید می باشد. از این ماده به‌عنوان یک نگهدارنده در صنایع غذایی استفاده می شود و بیشتر کاربرد آن در محصولات اسیدی می باشد. بر روی محصول بنزوات سدیم را  با همین نام یا E 211 مشخص می کنند.

منابع بنزوات سدیم

بنزوات سدیم بطور طبیعی در زغال اخته، آلو، دارچین و سیب وجود دارد و به‌عنوان یک نگهدارنده، در فرمولاسیون لوازم آرایشی و بهداشتی برای جلوگیری از رشد میکروبها و قارچ‌ها بسیار موثر می باشد. هم چنین ترکیب این محصول با کافئین می تواند اثر ضد آفتاب داشته باشد و حفاظت UVB را با فعالیت آنتی اکسیدان تامین کند.

ماده بنزوات سدیم باعث از بین برد باکتری ها نمی شود بلکه فقط موجبات توقف فعالیتشان را فراهم می کند. هم چنین بنزوات سدیم توانایی غیرفعال سازی قارچ ها را نیز دارد . اثرات این ماده را می توان در شرایط اسیدی با pH کم تر از ۶/۳ مشاهده کرد.

بنزوات سدیم در صنایع غذایی

بنزوات سدیم اولین ماده‌ای است که توسط FDA مورد تایید قرار گرفت و بطور گسترده به‌عنوان یک مکمل غذایی استفاده می شود. این مکانیسم با جذب اسید بنزوئیک توسط سلول آغاز می‌شود. اگر PH سلول به مقادیر ۵ یا کمتر کاهش یابد فرآیند تخمیر گلوکز توسط فسفوفروکتوکیناس تا ۹۵٪ کاهش می‌یابد و سلول مخمر یا کپک از بین می رود.

بیشترین کاربرد این محصول در نوشابه های گازدار، سس‌های سالاد، مرباها و آبمیوه ها، ترشیجات و همچنین محصولات ارایشی و بهداشتی نظیر کرم‌ها، مایعات دستشویی و … می باشد.

 

*****************بنزوات سدیم به‌عنوان افزودنی در صنایع غذایی تا مقادیر ۰٫۱٪ توسط سازمان غذا و  دارو مجاز اعلام شده‌است. ***************

فروش بنزوات سدیم

بنزوات سدیم در بسته بندی‌های ۲۵ کیلویی، محصول کشور چین موجود می باشد شما مشتریان عزیز می توانید برای اطلاع از قیمت و نحوه‌ی سفارش این محصول با شماره‌های موجود در داخل سایت تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *