پلی اتیلن گلایکول‌ PEG 400

دسته : آرایشی و بهداشتی,دارویی و پزشکی تاریخ انتشار :
فروش پلی اتیلن گلایکول

پلی اتیلن گلایکول‌ها از اکسید اتیلن مایع و آب تولید می شوند و دارای مشتقات مختلف می‌باشند. پی ای جی ها همراه با بسیاری از مشتقات غیر فعال آنها به صورت گسترده ای در صنایع آرایشی بهداشتی به عنوان سورفکتانت ها، امولسیفایرها، مواد پاک کننده، روان کننده ها و تهویه دهندگان پوست استفاده می شود. پلی اتیلن گلیکول ۴۰۰ (PEG 400) دارای مقادیر کم مولکولی با سمیت کم است و بسیار هیدرولیکی می باشد، که یک ماده مفید در ترکیبات دارویی می باشد تا محلولیت و قابلیت دسترسی بیولوژیک داروهای محلول در آب را به‌طور قابل ملاحظه‌ای افزایش دهد.

پلی اتیلن گلایکول ‌ها با جرم ملکولی متفاوت دارای خواص فیزیکی متفاوت هستند و کاربردهای گسترده ای دارند که در صنایع دارویی مورد استفاده قرار می گیرند و حلالیت بالایی در آب دارند و همچنین به عنوان یک اتصال دهنده و روان کننده در محصولات آرایشی و بهداشتی بکار می رود.

کاربردهای پلی اتیلن گلایکول ۴۰۰ (PEG)

در لوازم آرایشی و بهداشتی به عنوان یک ماده محلول در آب، بی بو، بی طرف، غیر فرار، بدون خواص تحریک کننده در محصولاتی مانند کرم ها، لوسیون‌ها، صابونها، مواد شوینده و پاک کننده استفاده می شود.

در صنعت کاشی و سرامیک به عنوان یک روان کننده و گیرنده حامل بکار می رود.

به عنوان پلاستی کننده، روان کننده ها، نرم کننده ها، عوامل ضد انفجار و عوامل مشکوکی، PEG ها در چسب و نساجی استفاده می شوند.

خصوصیات پلی اتیلن گلیکول ۴۰۰

PEG ها در آب، متانول، بنزن و دی کلرومتان محلول و در دی اتیل اتر و هگزان نامحلول می باشند که بسته به متوسط جرم مولکولی، پلی اتیلن گلایکول‌ها می‌توانند در شرایط استاندارد به‌صورت مایع یا جامد باشد.

گریدهای پلی اتیلن گلیکول ها ۲۰۰،۳۰۰،۴۰۰،۶۰۰،۱۰۰۰ به صورت مایع است و در بشکه‌های ۲۰۰ کیلویی بسته بندی می‌شوند.

فروش پلی اتیلن گلایکول:

شما مشتریان عزیز می توانید برای اطلاع از قیمت و نحوه‌ی سفارش این پلی اتیلن گلایکول با شماره‌های موجود در بالای همین صفحه تماس بگیرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *