محصولات حاوی نگهدارنده فنوکسی اتانول

دسته : آرایشی و بهداشتی,مقالات تاریخ انتشار :
ایمنی فنوکسی اتانول
نگهدارنده فنوکسی اتانول شناخته شده ترین ماده نگهدارنده پوست نیست، اما به آرامی یکی از آنها می شود.  به احتمال زیاد در سالهای اخیر محبوبیت فزاینده محصولات “عاری از پارابن” را مشاهده کرده اید.  اگر اگر به برچسب محصولات نگاهی کرده باشید، ممکن است متوجه ماده ای به نام فنوکسی اتانول شده باشید.
 از آنجا که پارابن ها جزو موضوعات بسیار بحث برانگیز در اینترنت هستند و بسیاری از کارشناسان استفاده از آنها را مضر می دانند. برای شما قابل درک است که از ایمنی فنوکسی اتانول که یک نگهدارنده کمتر شناخته شده است و به طور ناگهانی در بسیاری از محصولات شما ظاهر شده، تعجب کنید.
گلوریا لو از شیمیدان می گوید: “فنوکسی اتانول ماده نگهدارنده ای است که وقتی پارابن ها از فیض افتادند بسیار محبوب شد.  اکنون که فنوکسی اتانول در همه جا وجود دارد ، به نظر می رسد به موضوع اصلی بعدی که روی زبان ها خواهد افتاد تبدیل می شود. 

نگهدارنده فنوکسی اتانول چیست

طبق گفته والدورف ، فنوکسی اتانول یک الکل اتر است که به طور طبیعی از چای سبز مشتق شده اما معمولاً در یک آزمایشگاه ساخته می شود.  در محصولات آرایشی ، این ماده به عنوان نگهدارنده ، حلال و یک ماده ضد میکروبی عمل می کند. 
 این ماده به شکل مایع بی رنگ است و در طیف گسترده ای از لوازم آرایشی و پوست مانند مواد پاک کننده ، مرطوب کننده ها ، سرم ها و کرم ها یافت می شود.

مزایای فنوکسی اتانول برای پوست

فنوکسی اتانول برای اثرات آن بر روی پوست استفاده نمی شود بلکه به عنوان ماده نگهدارنده آرایشی بهداشتی در برابر آلودگی باکتری ها در محصولات مراقبت از پوست قرار دارد.
– این ماده از رشد باکتری ها جلوگیری می کند:
از نظر ضد میکروبی و در جلوگیری از رشد قارچ ها، باکتری ها و مخمرها در یک فرمول محصول بسیار مؤثر است.
– ماندگاری محصول طولانی تر می شود:
استفاده از مواد نگهدارنده باعث افزایش ایمنی محصولات می شود و مدت نگهداری محصول را طولانی تر می کند.
– پایدار است:
فنوکسی اتانول به ثبات محصول کمک می کند زیرا با سایر مواد ، هوا یا نور واکنش نشان نمی دهد.
دارای کاربرد چند منظوره:
طبق گفته Gerstner ، در محافظت در برابر عوامل بیماری زا در طیف گسترده ای از محصولات موثر است.

عوارض جانبی فنوکسی اتانول

FDA هشدار می دهد که استفاده از نگهدارنده فنوکسی اتانول با سرکوب سیستم عصبی مرکزی می تواند برای نوزادان سمی باشد.

بنابراین والدورف توصیه می کند از مصرف محصولات حاوی ماده نگهدارنده PE بر روی نوزادان خودداری کنید. این ماده نسبت به سایر محصولات نگهدارنده آرایشی مانند متیل پارابن، اتیل پارابن و پروپیل پارابن از ایمنی بهتری برخوردار است.

در موارد نادر برای افرادی که به این ماده حسایت دارند، فنوکسی اتانول می تواند باعث تحریک پوست و واکنش های آلرژیک در افراد مستعد شود. اگر به اگزما یا پوست حساس دارید ، از محصولات موجود در آن اجتناب کنید و یا ابتدا یک آزمایش خودکار انجام دهید. 

برای تست یک واکنش ، والدورف پیشنهاد می کند که مقدار کمی از محصول حاوی فنوکسی اتانول را به مدت یک مرتبه به مدت سه روز در همان نقطه روی بازوی فوقانی خود قرار دهید.  با توجه به نحوه پاسخ بدن شما در صورت مشاهده واکنش ، استفاده از محصول را قطع کرده و با متخصص پوست خود مشورت کنید.

نحوه استفاده از فنوکسی اتانول

اگر به این ماده حساسیت ندارید ، گرستنر می گوید: نگهدارنده فنوکسی اتانول را می توان روزانه در محصولات مختلف استفاده کرد.  از آنجا که این ماده در چندین گونه از محصولات مراقبت از پوست قرار دارد ، زمان استفاده از آن و نتیجه گیری شما به محصول مورد نظر بستگی دارد.
در چه مواد آرایشی یافت می شود؟

شما می توانید فنوکسی اتانول را به عنوان یک ماده در طیف گسترده ای از مواد آرایشی و بهداشتی از جمله:

عطر
پایه
سرخ شدن
رژ لب
صابون
ضدعفونی کننده دست
ژل سونوگرافی و موارد دیگر

شاید مشهورترین آن در آگاهی عمومی ، از کرم نوک پستان مارک مادر Bliss استفاده شود. در سال ۲۰۰۸ ، منبع معتبر سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) به دلیل نگرانی در مورد چگونگی تأثیر آن بر سیستم عصبی مرکزی آنها ، آن را بی خطر برای شیر مادران شیر داد.

خواص فنوکسی اتانول

چرا به مواد آرایشی اضافه می شود؟

در عطرها ، رایحه ها ، صابون ها و پاک کننده ها ، فنوکسی اتانول به عنوان یک تثبیت کننده عمل می کند.  در سایر مواد آرایشی ، از این ماده ضد باکتری و یا مواد نگهدارنده برای جلوگیری از از بین رفتن قدرت یا خراب شدن محصولات استفاده می شود.
هنگامی که با یک ماده شیمیایی دیگر ترکیب می شود، برخی از شواهد نشان می دهد که در کاهش آکنه موثر است. یک مطالعه در سال ۲۰۰۸ روی ۳۰ فرد انسانی با آکنه های التهابی نشان داد که پس از شش هفته از برنامه های دو بار در روز ، بیش از نیمی از افراد شاهد ۵۰ درصد پیشرفت در تعداد جوش ها بودند.
تولیدکنندگانی که می خواهند از مصرف پارابن ها که اخیراً در بین مصرف کنندگان آگاه سلامت از بین رفته اند ، خودداری کنند ، ممکن است از فنوکسی اتانول در محصولات خود به عنوان جایگزین استفاده کنند.
اما آیا فنوکسی اتانول نسبت به پارابن ها برای استفاده موضعی در انسان ایمن است؟
آیا فنوکسی اتانول بی خطر است؟

ایمنی نگهدارنده فنوکسی اتانول

تصمیم گیری در مورد اینکه آیا می خواهید از محصولات با این ماده شیمیایی استفاده کنید یا خیر ، تصمیمی پیچیده است. داده های متناقضی در مورد ایمنی آن وجود دارد. بیشتر نگرانی ها ناشی از وقوع حوادث ضعیف واکنش پوستی و تعامل سیستم عصبی در نوزادان است.
FDA در حال حاضر استفاده از نگهدارنده فنوکسی اتانول را در مواد آرایشی و به عنوان یک افزودنی غذایی غیرمستقیم مجاز می کند.
سازمان بهداشت جهانی اولین بار داده های موجود در مورد این ماده شیمیایی را در سال ۱۹۹۰ بررسی کرد. آنها هنگامی که از نظر موضعی در غلظت ۱ درصد یا کمتر استفاده می شوند، آن را ایمن می دانستند.
در سال ۲۰۰۷ ، پانل داده های تازه موجود را بررسی کرد ، سپس تصمیم قبلی خود را تأیید کرد که استفاده از موضعی در غلظت های بسیار کم برای بزرگسالان بی خطر است.
کمیسیون اروپا برای بهداشت و ایمنی مواد غذایی همچنین به این ماده شیمیایی می دهد که در مواد آرایشی با غلظت ۱ درصد یا کمتر از آن استفاده می شود. با این حال ، در این گزارش اشاره شده است که استفاده از چندین محصول که همه حاوی یک دوز کم هستند می تواند منجر به بروز بیش از حد شود.
 
 Call Now Buttonتماس