کارنوبا واکس

دسته : آرایشی و بهداشتی,صنعتی تاریخ انتشار :
فروش کارناباوکس، قیمت کارناباوکس

کارنوبا واکس

کارنوبا واکس، همچنین موم برزیل یا موم سیرا نامیده می شود، موم گیاهی از درخت کارنوبا برزیل است. موم کارنوبا به عنوان یک ماده غذایی به عنوان له کننده مواد غذایی و به عنوان یک عامل سخت کننده یا عامل ژل کننده در تعدادی از محصولات، به دلیل سختی و دمای ذوب بالا استفاده می شود.

موم کارنوبا واکس یک موم گیاهی است که به عنوان “درخت زندگی” شناخته شده است. موم کارنوبا سخت ترین موم طبیعی است. در تجارت، به طور گسترده ای در لوازم آرایشی و بهداشتی، مراقبت از بدن، مواد غذایی، دارویی، خودرو و سایر صنایع استفاده می شود. موم کارنوبا یک ماده شگفت انگیز برای استفاده در لوازم آرایشی طبیعی است.

 

خواص کاربرد کارنوبا واکس

این موم بسیار با دوام و خشک و براق است. معمولا در رژلب ها و برق لب ها یافت می شود، همچنین ممکن است در salves، balms، و در هر دستورالعملی که در آن موم باشد، استفاده شود. این یک جایگزین عالی برای موم زنبور عسل است و یک عنصر مهم در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی وگان است. برای استفاده از کارنوبا واکس در دستور غذا، باید آن را به نقطه ذوب بالاتر از موم زنبور عسل گرم کنید. این به دمای ۱۸۰-۱۸۵ درجه نیاز دارد تا ذوب شود. 

موم کارنوبا دارای خواص امولسیون بسیار خوبی است و دارای قابلیت اتصال به روغن بسیار مناسب برای روغن های استریو و روغن های معدنی می باشد. همچنین نقطه ذوب ژل را افزایش می دهد، به این ترتیب آن را به افزودنی های ترجیحی در رژلب ها، مومیایی های لب و ریمل مژه و ابرو می دهد. این سطوح براق و لغزنده را فراهم می کند.

سایر محصولات ما:

ویتامین D

فروش کارنوبا واکس

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز،محصول موم کارنوبا واکس مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است وشما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت  سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *