نویسنده:

تاریخ:

اسانس شمعدانی از تقطیر بخار برگ‌های Pelargonium graveolens، گونه گیاهی بومی آفریقای جنوبی به‌دست می‌آید. براساس فرهنگ عامه، از آن برای طیف گسترده‌ای از شرایط بهداشتی استفاده می‌شد.

اسانس شمعدانی در بسیاری از مناطق از جمله اروپا و آسیا تولید می‌شود. این گیاه تنوع بالایی دارد که دارای گل‌های مختلف می‌باشد. هر تنوع در رایحه متفاوت است، اما از نظر ترکیب، فواید و کاربردها تقریباً یکسان هستند.

اسانس شـمعدانی به عنوان یک ماده سازنده عطرها و مواد آرایشی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. این اسانس در آروماتراپی برای معالجه تعدادی از شرایط بهداشتی استفاده می‌شود. در آروماتراپی، اسانس‌های پایه با استفاده از دیفیوزر استنشاق می‌شوند، یا با روغن‌های حامل رقیق می‌شوند و برای خواص تسکین‌دهنده روی پوست قرار می‌گیرند.

محققان در چندین مطالعه انسان و حیوان مزایای اسانس شمعدانی را مورد بررسی قرار داده‌اند. تصور می‌شود که این ماده دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی، ضد التهابی، ضد میکروبی و قابض است.

فواید اسانس شمعدانی:

اسانس شمعدانی برای برخی شرایط به خوبی مورد بررسی قرار گرفته است، اما بر روی سایر کاربر‌های آن کمتر تحقیق شده است.

قبل از استفاده حتماً با پزشک معاینه مشورت کنید.

روغن شمعدانی ممکن است برای شرایط زیر مفید باشد:

۱٫ آکنه، درماتیت و شرایط التهابی پوست

بررسی که در سال ۲۰۱۷ در مورد منبع معتبر در مورد اسانس شـمعدانی انجام شده، نشان داد که خاصیت ضد باکتریایی، ضد میکروبی و ضدعفونی‌کننده آن، در صورت استفاده موضعی، باعث کاهش آکنه، سوزش پوست و عفونت‌های پوستی می‌شود.

۲٫ ادم

یک منبع مورد آزمایش از حیوانات نشان داد که کیفیت ضد التهابی اسانس شـمعدانی ممکن است باعث تورم پا شود که ناشی از ورم است.

شواهد حاکی از آن است که افزودن اسانس شمعدانی به آب حمام ممکن است روش مناسبی برای درمان این بیماری باشد.

تحقیقات بیشتری برای بررسی تأثیر اسانس شمعدانی بر ورم مورد نیاز است.

۳٫ بیماری عصبی

۴٫ یائسگی و پیراموپوز

۵٫ استرس، اضطراب و افسردگی

۶٫ زونا درد

۷٫ آلرژی

۸٫ مراقبت از زخم

۹٫ دیابت

نحوه استفاده از اسانس شمعدانی:

اسانس شمعدانی را می‌توان با روغن حامل مانند روغن کنجد رقیق کرد و به‌صورت موضعی روی پوست استفاده کرد.

می‌توانید از آن به عنوان یک درمان لکه‌ای برای آکنه یا پوست خارش‌دار یا به عنوان روغن ماساژ استفاده کنید.

بعضی از روغن‌های حامل هنگام اعمال روی پوست ممکن است یک واکنش آلرژیک ایجاد کنند. قبل از استفاده، آزمایش را روی یک ناحیه کوچک انجام دهید تا مطمئن شوید که این امر واکنشی ایجاد نمی‌کند.

عوارض جانبی اسانس شمعدانی:

در صورت استفاده صحیح، روغن شمعدانی برای اکثر افراد بی‌خطر در نظر گرفته شده است. برخی افراد ممکن است هنگام استفاده از آن روی پوست بثورات یا احساس سوزش ایجاد کنند.

مقادیر کمی روغن شمعدانی بعضاً به کالاهای پخته‌شده اضافه می‌شود و مصرف زیاد آن نیز خوب است.

اثرات مصرف مقدار زیادی روغن شمعدانی مشخص نیست.

منابع:
  1. https://www.healthline.com/health/geranium-oil#make-your-own-oil
  2. cancer.gov/about-cancer/treatment/cam/patient/aromatherapy-pdq
  3. ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4805095/

امتیاز شما به این مقاله:

[تعداد: 0   میانگین:  0/5]

سیدی

اشتراک‌گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

محصولات مرتبط:

فهرست
Call Now Buttonتماس