روغن جوانه گندم به رنگ زرد مایل به نارنجی و طعم گندم مانند است و حاوی مقدار زیادی اسید لینولئیک و حاوی اسید آلفا لینولنیک نادر است. همچنین حاوی ویتامین E در مقادیری از مواد چربی است.

این روغن به عنوان یک مکمل برای ویتامین E و اسید آلفا لینولنیک محبوب است و با سطوح بالای ویتامین E و اسیدهای چرب ضروری، بسیار غنی و تغذیه‌کننده است. همچنین برای محافظت از پوست در برابر آب و هوای سرد و باد، به خصوص در طول تعطیلات در فضای باز بسیار مناسب است. علاوه بر آن یک آنتی اکسیدان طبیعی است که باعث می‌شود  که در ترکیبات ماساژ استفاده شود. این روغن دارای بوی و عطر و طعم قوی است بنابراین در مقادیر کم استفاده می‌شود. در هنگام ترکیب با سایر روغن‌های حامل مانند روغن رزماری، روغن زیتون و روغن آووکادو فقط ۵-۱۰٪ روغن جوانه گندم را اضافه کنید. 

مشخصات روغن جوانه گندم

وزن مخصوص ۰٫۹۲۴ ~ ۰٫۹۳۴ ۲۰ ° C

مقدار اسید ۰٫۲ حداکثر (mgKOH / g)

ارزش پراکسید، ۱۰ meq / kg

مقدار ید ۱۷۰-۲۰۰ meq / kg

شاخص انحلال ۱٫۴۷۹ ~ ۱٫۴۸۰ ۲۰ ° C

C16: 0 اسید پالمتیک ۱۴-۱۹٪

C18: 0 اسید استئاریک ۰-۲٪

C18: 1 اسید اولئیک ۱۲-۲۳٪

C18: 2 اسید لینولئیک ۵۲-۶۰٪

C18: 3 اسید لینولینیک ۳-۱۰٪

تاریخچه گندم و روغن جوانه گندم

گندم یکی از قدیمی ترین گیاهان کشت‌شده تاریخ است که می‌تواند ۱۰،۰۰۰ سال پیش ردیابی شود. در طول قرون وسطا تنها ثروتمندان می‌توانستند گندم را از آن خود کنند، اما قرن نوزدهم آن برای همه در دسترس بود. روغن جوانه گندم یکی از  مغذی‌ترین مواد گیاهی در جهان بود.

گندم گیاه بومی ایالات متحده است. این محصول در حال حاضر در چین، جنوب غربی آسیا، شمال آفریقا، شبه جزیره عربستان، ایران، ترکیه و جنوب اروپا کشت می‌شود. برداشت زمانی انجام می‌شود که ساقه‌ها از سبز به زرد تا قهوه ای تبدیل شوند. این گیاه بهتر است در ماه ژوئن زمانی که گندم خوب خشک‌شده است برداشت شود. تاریخچه گندم به ۱۰۰۰۰ سال می‌رسد. تحقیقات ثابت کرده است که گندم در برخی از قدیمی‌ترین حفاری‌های جهان در شرق عراق یافت شده است. این گیاه اولین بار در سال ۱۶۰۲ در ایالات متحده رشد یافت و بعداً در سراسر جهان گسترش یافت. روغن جوانه  گندم با سرد شدن دانه‌های گندم استخراج می‌شود. جوانه گندم با وزن زیاد فشرده می‌شود. این روغن به رنگ قهوه‌ای با بوی سنگین و عطر و بوی دلپذیر است و یک منبع غنی از ویتامین E، آنتی‌اکسیدان‌ها، پروتئین‌ها و لسیتین است. ویتامین E بدن را از اثرات رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند، در نتیجه مبارزه با سرطان، بیماری‌های قلبی و پیری زودرس می‌شود. علاوه بر این، این ویتامین با مواد معدنی روی و سلنیوم برای محافظت از آنتی‌اکسیدان‌های قوی کار می‌کند. ویتامین E همچنین در لخته‌شدن خون کمک می‌کند. تاثیر این روغن روی بیماری‌های پوست نظیر اگزما، پسوریازیس و سوختگی‌ها، التهاب و زخم‌ها، شگفت‌انگیز است.

2373-7-Differences-Between-Rice-Bran-Oil-And-Olive-Oil-ss

ویژگی ها و کاربردهای روغن جوانه گندم

  • یک روغن بسیار ارزشمند برای لوازم آرایشی طبیعی است.
  • ترکیب خاص اسید چرب مانع از پیر شدن زودرس پوست و تقویت بافت پوست می‌شود. به همین دلیل است که این روغن مناسب پوست بالغ و آکنه‌دار است.
  • با توجه به بوی شدید آن، عمدتاً با سایر روغن‌های آرایشی مخلوط شده است.
  • این یک مکمل غذایی محبوب و همچنین مکمل لوازم آرایشی و بهداشتی است، که پوست، مو و ناخن را محافظت می‌کند.مراقبت از پوست با محتوای ویتامین E بالا، روغن گندم می‌تواند به حفاظت از پوست در برابر باد های سرد و هوای شدید و همچنین کمک به تعمیر بافت‌ها کمک کند.

مزایای روغن گندم:

  1. خواص آنتی‌اکسیدان و ضد پیری
  2. کاهش کالدسترال بد
  3. تعمیرات بافت
  4. انرژی را افزایش می‌دهد
  5. تنظیم سیستم عصبی
  6. جلوگیری از نقص در تولد
  7. جلوگیری از مشکلات پوستی
  8. مبارزه با انباشت چربی
  9. سطح قند خون را افزایش می‌دهد
  10. بهبود سلامت              

روغن جوانه گندم برای تهیه انواع مواد غذایی پخته‌شده، مرغ، غذاهای دریایی، اقلام دسر، غلات صبحانه، پیتزا، ماکارونی و انواع دیگر غذاهای ایتالیایی و مکزیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. عنصر پروتئین روغن جوانه گندم در تولید صابون، شامپو، کرم مرطوب‌کننده، محصولات ضد پیری، کرم‌های انعطاف‌پذیر، لوسیون‌های ضد آفتاب، محصولات درمانی و کرم پا استفاده می‌شود. 

دیگر محصولات : روغن آووکادو

فروش روغن جوانه گندم

روغن جوانه گندم به صورت گالن‌های  ۲۰ لیتری آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول روغن جوانه گندم مورد نیاز را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

سیدی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
Call Now Buttonتماس