روغن سیاه دانه

دسته : دارویی و پزشکی تاریخ انتشار :
GettyImages-512420177-5a922162a18d9e00370b71aa

روغن سیاه دانه چیست؟

 روغن سیاه دانه روغن دانه های سیاه دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. دانه های سیاه نیز به عنوان سیلیس سیاه، زیره سیاه، کلنجی و دانه های پیاز سیاه شناخته می شوند. آنها از Nigella sativa، یک گیاه کوچک با گلهای بنفش، آبی یا گل سفید که در شرق اروپا، آسیای غربی و خاورمیانه رشد می کنند، می آیند.

روغن سیاه دانه برای هزاران سال است که برای دارو، غذا و حتی لوازم آرایشی استفاده می شود. امروزه بسیاری از افراد به همین دلیل به آسپرین یا ایبوپروفن می رسند: به امید اینکه این التهاب را هدف قرار دهد و آن را کم کند. همچنین دارای موادی است که می تواند به محافظت از سلول ها بپردازد.
Nigella sativa یک درختچه کوچک گلدار با گلهای بنفش یا سفید رنگ است که در شرق اروپا، خاورمیانه و آسیای غربی رشد می کند. ، این گیاه میوه هایی را تولید می کند که دارای دانه های کوچک سیاه می باشند. این دانه های سیاه و سفید در هزاران سال در داروها استفاده می شود. باستان شناسان حتی دانه های سیاه و سفید را در آرامگاه های قدیمی یافتند، و این تأکیدی بر اهمیت آنها در تاریخ برای شفا و حفاظت سلامتی هست. سیاه دانه همچنین در پخت و پز برای افزودن عطر و طعم به نان و ترشی استفاده می شود. وقتی خورده می شود، دانه ها طعم تلخ دارند . برخی از نام های دیگر برای روغن دانه های سیاه عبارتند از: سیبی سیاه زیره سیاه دانه پیاز سیاه کلونجی.یکی از اجزای اصلی روغن دانه های سیاه دانه، یک ترکیب با خواص آنتی اکسیدانی است.

organic_black_seed_oil_1_4

ویژگی ها و کاربردهای روغن سیاه دانه

روغن سیاه دانه  خواص آنتی اکسیدانی دارد. این خصوصیت می تواند به کاهش التهاب در داخل بدن و بر روی پوست کمک کند.

روغن سیاه دانه به عنوان یک درمان برای شرایطی مانند آلرژی، آسم، دیابت، سردرد، فشار خون بالا، اختلالات گوارشی و آرتریت روماتوئید تجویز می شود. علاوه بر این، روغن سیاه دانه به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب و مبارزه با عفونت ها کمک می کند. این روغن برای پوست و مو مورد استفاده قرار می گیرد، مانند آکنه، موهای خشک، پسوریازیس، رشد مو و پوست خشک. تلخی سیاه دانه باعث میشود تا عنوان یک طعم دهنده یا ادویه در غذاهای خاورمیانه و هند استفاده شود و گاهی اوقات بر روی کباب، نان  یا شیرینی ها پراکنده می شوند.

. روغن دانه ای سیاه حاوی تیموکوئینون است که یک ترکیب آنتی اکسیدان و ضد التهابی است که همچنین ممکن است خواص کاهش دهنده تومور را داشته باشد. مردم می توانند روغن سیاه دانه را به شکل کپسول مصرف کنند و یا به طور موضعی به پوست اعمال کنند. همچنین ممکن است روغن برای ماساژ ، شامپو، محصولات مراقبت از پوست خانگی و عطرها نیز استفاده شود. روغن سیاه دانه با کیفیت بالا نیز برای استفاده در آشپزی، پخت و نوشیدنی مناسب است.

دیگر محصولات : کارواکرول

فروش روغن سیاه دانه

روغن سیاه دانه به صورت گالن های ۲۰ کیلوگرمی  آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، روغن سیاه دانه  و سایر روغن های گیاهی مانند روغن آرگان،روغن جوجوبا، روغن درخت چای، روغن ماکادمیا و سایر مواد مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

یک پاسخ به “روغن سیاه دانه”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *