روغن فندق

دسته : دارویی و پزشکی تاریخ انتشار :

روغن فندق

روغن فندق یک روغن  ساخته شده از فندق بریده شده و فشرده است. این ماده به رنگ زرد  است و به راحتی به صورت موضعی جذب می شود. این دارای طعم تا حدودی شیرین و یک عطر خفیف دارد . روغن فندق برای انواع برنامه های مراقبت از پوست استفاده می شود و همچنین می تواند در تهیه غذا مورد استفاده قرار گیرد.

مشخصات روغن فندق :

نام گیاه شناسی: Corylus avellana

روش استخراج: سرد سازی و فشرده سازی

قطعات گیاهی مورد استفاده: دانه ی فندق

بوی: عطر و بوی شیرین

۱۰۰٪ خالص و طبیعی روغن فندق

رنگ: رنگ زرد  طلایی.

استفاده های معمول: روغن حامل فندق یک مقدار غیر چرب دارد و بنابراین برای ماساژ درمانی مناسب است

و آروماتراپی. همچنین توسط تولید کنندگان لوازم آرایشی – به ویژه کسانی که مایل به بازاریابی هستند استفاده می شود

جذب: در هنگام استفاده از روغن روی پوست، احساس کمی از چربی به وجود می آید. و با سرعت متوسط ​​به داخل پوست جذب می شود

ترکیبات و مشخصات: ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین، اسید اولئیک و لینولئیک

روغن های فندق حاوی ویتامین A، B، D، E و سایر مواد معدنی دیگر هستند.

روغن فندق با فشار دادن دانه (آجیل) جمع آوری شده از  (روغن فندق سرد فشرده) به دست می آید. 

فندق  در مناطقی با آب و هوای شمالی  مانند ایتالیا، اسپانیا و ترکیه قابلیت کاشت دارد. روغن فندق یک روغن با رنگ  قهوه ای روشن مایل به زرد هست.این روغن غنی از اسید اولئیک و دارای بوی و طعم بسیار نادری است. این روغن با تحت فشار قرار دادن پودر فندق (محتوای نفت ۵۸-۶۸٪)  به دست می آید.

ویژگی ها و کاربردهای روغن فندق

روغن فندق مایع استخراج شده از یک فندق است. این روغن معمولا برای پخت و پز و سس سالاد استفاده می شود. همچنین برای مراقبت از مو و به عنوان یک روغن حامل برای آروماتراپی یا روغن ماساژ استفاده می شود. اما روغن فندق نیز می تواند به عنوان یک محصول مراقبت از پوست مورد استفاده قرار گیرد. این روغن با ویتامین های تغذیه کننده پوست و اسیدهای چرب ضروری  به محافظت از پوست در مقابل آسیب های خورشید، افزایش تولید کلاژن و بیشتر کمک می کند.

روغن فندق به عنوان یک نرم کننده کننده و مرطوب کننده عالی عمل می کند.

روغن فندق اسیدهای چرب ضروری مانند اسید لینولئیک، که می توانند پوست را دوباره آبرسانی کند در خود دارد.

به طور گسترده ای در درمان پوست خشک استفاده می شود. علاوه بر این، این روغن بسیار سبک و راحت است و به راحتی به پوست جذب می شود.

خواص سالم و جوان سازی روغن فندق آن را برای ماساژ بدن مناسب می کند.

روغن آفتابگردان به عنوان روغن حامل در آروماتراپی استفاده می شود. این روغن نیز یک منبع غنی از ویتامین E است.

خواص ضد اکسیدان این ویتامین در حل بسیاری از مشکلات مربوط به پیری کمک می کند

شما می توانید روغن فندق را به عنوان پایه ای برای کرم ها و لوسیون های پوست استفاده کنید. روغن فندق غنی از ویتامین E و اسید های چرب ضروری است. . روغن فندق ممکن است به صابون، محصولات مو، روغن حمام و لوسیون برای کمک به کنترل روغن های اضافی اضافه شود.

دیگر محصولات : متیل ایزوبوتیل کتون (MIBK)

فروش روغن فندق

روغن فندق به صورت گالن های ۲۰ کیلوگرمی  آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول روغن فندق مورد نیاز را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید

یک پاسخ به “روغن فندق”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *