کره شی باتر

دسته : دارویی و پزشکی تاریخ انتشار :
کره شی باتر چربی است که از میوه ی درخت شیبا استخراج می شود. در دماهای گرم جامد است و رنگ سفید دارد

کره شی باتر نوعی چربی است که از آجیل درخت شی (shea) استخراج می شود. این روغن به رنگ سفید است و قوام خامه ای دارد که به راحتی در پوست شما پخش می شود. اکثر کره شی باتر از درختان شیا در غرب آفریقا تهیه می شود.

کره شی باتر در دمای اتاق بسیار ضخیم و جامد است اما از  قوام زیادی برخوردار است و باعث می شود آن را برای استفاده به عنوان کرم طبیعی دور چشم، براق کننده لب یا روغن بدن ایده آل کنید. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که به ویژه در نفوذ به پوست مفید است و حاوی ۶۰٪ چربی است، و به عنوان یک نرم کننده طبیعی پوست عمل می کند.

کره شی باتر قرن ها به عنوان یک ماده آرایشی مورد استفاده قرار گرفته است. غلظت بالای ویتامین ها و اسیدهای چرب آن – همراه با قوام و اشاعه  آسان آن را به یک محصول عالی برای نرم کنندگی، تسکین دهنده و تهویه پوست شما تبدیل می کند.

این ماده به طور طبیعی سرشار از ویتامین های A ، E و F است. این ماده محافظ طبیعی از اشعه ماوراء بنفش را ارائه می دهد (این SPF ~ 6 است) و از پوست مراقبت می کند. اسیدهای چرب ضروری و مواد مغذی کره شی باتر سالها است که در آفریقا و بسیاری از مناطق دیگر مورد استفاده قرار می گیرد تا پوست و مو را بهبود ببخشد. هم چنین دارای سابقه طولانی در استفاده از داروها، مانند مراقبت از زخم و حتی درمان جذام است.

کره شی باتر (SHEA BUTTER) یک کرم سرشار از ویتامین A ، D&E طبیعی است. کره طبیعی Shea دارای یک مرطوب کننده عالی و دارای خاصیت درمانی فوق العاده ای برای پوست است. رنگ این ماده بژ تا زرد روشن کاملاً بدون مواد شیمیایی است. کره طبیعی خام Shea حاوی پنج اسید چرب ضروری است، (مقدار عمده آن از اسیدهای استئاریک و اولئیک ناشی می شود) ، فیتواسترول ها ، ویتامین های E و D ، برای بهبود سوزش های پوستی  مفید است . 

کره Shea چربی است که از آجیل درخت روغن قلم استخراج می شود. به رنگ سفیدی یا عاج است و قوام خامه ای دارد که به راحتی در پوست شما پخش می شود. اکثر کره درخت گوسفند از درختان شیا در غرب آفریقا تهیه می شود. غلظت بالای اسیدهای چرب و ویتامین ها باعث شده کره کره یک ماده آرایشی ایده آل برای نرم شدن پوست باشد

کاربردها و ویژگی های کره شی باتر:

کره شی باتر از آجیل درختان کارایته آفریقایی (Vitellaria paradoxa) ، گونه ای که از گینه و سنگال تا اوگاندا و سودان جنوبی رشد می کند، استخراج می شود. کره Shea از دیرباز برای بهداشت و پخت و پز در آفریقا مورد استفاده قرار می گرفت و همچنین در بسیاری از شیرینی ها به ویژه شکلات مورد مصرف قرار می گرفت. اما آخرین نقش آن به عنوان مصرفی جدید در دنیای زیبایی و مراقبت از بدن است. سرشار از ویتامین های E و A ، از جمله دیگر، دارای خواص بی نظیری است.

وجود اسیدهای چرب و استرولهای گیاهی، مانند اسیدهای اولئیک، استئاریک، پالمیتیک و لینولنیک طبیعی در نوع تصفیه نشده آن باعث می شود که پتانسیل بهبودی بیشتری برای پوست داشته باشد. 
کره شی باتر دارای خواص ضد التهابی و درمانی است. استفاده از کره شی باتر بر روی بدن، به خصوص صورت شما ، می تواند باعث ایجاد حالت سبکی، روشن شدن رنگ پوست و کاهش التهابات پوست شود. طبق مطالعات انجام شده کره شی باتر برای صورت شما خواص ضد التهابی و درمانی زیادی دارد.

قرمزی و تورم روی صورت شما ممکن است با استفاده از محصولات کره شی باتر آرام شود. خاصیت نرم کننده روغنهای موجود در کره شی باتر می توانند درون پوست شما خیس شوند و سدی نرم ایجاد کنند که باعث ایجاد رطوبت شود. این اثر مرطوب کننده می تواند چند ساعت در پوست شما بماند  همچنین گزارش شده است که کره شی باتر خواص ضد پیری نیز دارد. 

دیگر محصولات : روغن هسته زردآلو

فروش کره شی باتر

کره شی باتر به صورت گالن های ۲۰ کیلوگرمی  آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، کره شی باتر و سایر روغن های گیاهی مانند روغن آرگان،روغن جوجوبا، روغن درخت چای، روغن ماکادمیا و سایر مواد مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
 Call Now Buttonتماس