نویسنده:

تاریخ:

پلی گلیسرول استر اسیدهای چرب (PGEs) در مواد غذایی به عنوان امولسیفایر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

PGEها طبقه ای از سورفاکتانت‌های مصنوعی، غیریونی هستند که به دلیل خاصیت آمفیفیلیک آن‌ها اغلب در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی استفاده می‌شوند.

قسمت آبگریز این آمفیفیل‌ها از استرهای الیگومریک گلیسرول تشکیل شده است و قسمت آبگریز از زنجیره‌های آلکیل با طول و درجه متفاوت اشباع مختلف تشکیل شده است.

در مواد غذایی از آن‌ها به عنوان ماده امولسیون‌کننده در تولید کالاهای پخته شده، آدامس و در جایگزینی چربی‌ها استفاده می‌شود.

از دهه ۱۹۴۰ به عنوان مواد افزودنی غذایی در اروپا و آمریکا مورد استفاده قرار گرفتند.

در دهه ۱۹۶۰ با استفاده از مواد غذایی در ایالات متحده تأیید شدند.

PGEs، مانند سایر امولسیفایرها، دارای آبگریزی هستند بنابراین می‌توانند تنش سطحی بین فازهای مختلف را کاهش دهند.

تعادل آبگریز-لیپوفیلی PGEs (HLB) به طول زنجیره پلی گلیسرول و میزان استری‌سازی بستگی دارد.

HLB می‌تواند از ۳ تا ۱۴ متغیر باشد و مقدار مخلوط HLB مورد نظر ممکن است با ترکیب مناسب حاصل شود.

پلی گلیسرول معمولاً توسط پلیمریزاسیون قلیایی گلیسرول در دماهای بالا تهیه می‌شود.

این واکنش بسته به شرایط واکنش، باعث ایجاد الیگومرهای کم و بیش شاخه‌ای با طول متفاوت می‌شود. آبگریزی، و ارزش HLB، استر پلی گلیسرول نهایی با طول نصف پلی گلیسرول رابطه مثبت خواهد داشت.

کاربردهای پلی گلیسرول استر:

کاربرد مهم PGE در انواع کیک‌ها است که مقدار کمی چربی و روغن دارند (به عنوان مثال برای کیک اسفنجی، رول سوئیس و انواع مشابه فرمولاسیون کیک که بر پایه تخم‌مرغ، شکر و آرد و / یا نشاسته باشد).

PGE ها هوادهی را تقویت کرده و به تثبیت کف ها کمک می کنند. استفاده از PGE باعث می‌شود که کیک‌های اسفنجی با مخلوط کردن یک مرحله‌ای تولید شوند و محصولات نهایی با ساختار خرد تر و ماندگاری بیشتری تولید شود. PGE را می‌توان در مارگارین استفاده کرد

گزارش شده است كه PGE باعث كاهش خواص ارگانولپيك حاشيه مارگارين يا كم‌چربي با كاهش دانه فاز چربي‌شده براي انعطاف‌پذيري و خاصيت كششي مارگارين مربوط به کره طبيعي مي‌شود.

در مقایسه با امولسیفایرهای جایگزین، مانند مونوگلیسیریدها، استر پلی گلیسرول دارای مزیت در تأمین ثبات طولانی مدت خواص شلاق است، و این امولسیفایر را انتخابی عالی برای مخلوط کیک می کند.

فروش پلی گلیسرول استر

سایر کاربردهای پلی‌گلیسرول‌استر:

از PGEها علاوه بر مصرف به عنوان امولسیون‌کننده باعث بهبود خواص عملکردی مارگارین (به عنوان مثال خواص ارگانیک اسپرد، تثبیت یا هوادهی مواد غذایی) می‌شود.

PGEها همچنین می‌توانند به عنوان کم کردن چربی مورد استفاده قرار گیرند.

همچنین می‌توانند سیستم امولسیون را با مقدار زیادی آب تشکیل دهند، بنابراین کالری کلی یک محصول غذایی را کاهش می‌دهند.

به عنوان امولسیفایر خنثی α ،PGE ها همچنین دارای خاصیت نرم‌کننده و ضد لک خرده‌ای هستند.

همچنین به بهبود حجم کیک در محصولات پخته شده کمک می‌کنند. دلیل این امر این است که امولسیفایرها می‌توانند میزان تجویز نشاسته را کاهش دهند.

PGEs را می‌توان در امولسیون‌های قابل شستشو و پر کردن استفاده کرد.

آن‌ها می‌توانند تجمع ذرات چربی و جذب آب را تقویت کرده و به افزایش ویسکوزیته و هوادهی و کاهش انسجام کمک کنند.

سایر محصولات ما: روغن گل رز

فروش پلی‌گلیسرول‌استر:

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول مورد نیاز صنایع صنعتی را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند.

این محصول در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال می‌شود.

قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همواره پائین‌ترین قیمت است.

شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

امتیاز شما به این مقاله:

[تعداد: 0   میانگین:  0/5]

#مونو-دی-گلیسیرید#گلیسیرین#فروش-مارگارین# فروش-روغن-آرگان#امولسیفایر#سورفاکتانتهای-مصنوعی#امولسیون-کننده

سیدی

اشتراک‌گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

دسته‌بندی:

محصولات مرتبط:

فهرست
Call Now Buttonتماس