نویسنده:

تاریخ:

  • گلیسیرین گیاهی، شفاف، بی‌رنگ و بدون بو است. مایع چسبناک که از روغن‌های گیاهانی مانند نارگیل، پالم یا سویا حاصل می‌شود. همچنین به عنوان گلیسرول گیاهی یا به سادگی گلیسرول نیز شناخته می‌شود.
  • گلیسیرین گیاهی که بصورت موضعی مورد استفاده قرار می‌گیرد، رطوبت را در پوست جذب کرده و آن را حفظ می‌کند و از این طریق نرم‌کننده، صاف‌کننده و آرامش‌بخش است. سطح pH آن با پوست مطابقت دارد، به همین دلیل آن را به اندازه کافی ملایم می‌کند که توسط افرادی با پوست حساس و در پوست صورت استفاده شود.
  • گلیسیرین گیاهی پوست را بدون مسدود کردن منافذ، پوست را تمیز می‌کند، جذب سایر مواد مفید در محصولات طبیعی پوست را تسهیل می‌کند، ظاهر خطوط ریز و ترک‌های ریز را بر روی پوست صاف می‌کند، بازسازی پوست جدید را تسهیل می‌کند، حتی پوست را روشن‌تر می‌کند، و از لکه‌ها و علائم ناخواسته کم می‌کند.
  • گلیسیرین گیاهی از پوست و پوست سر در برابر باکتری‌های مخرب محافظت می‌کند، تولید روغن را تنظیم می‌کند، خارش و خشکی را تسکین می‌دهد، احتقان در منافذ را از بین می‌برد، پوست و موهای ناسالم را تغذیه می‌کند، خاصیت ارتجاعی پوست و رشته‌ها را حفظ می‌کند و از خاصیت محافظت‌کننده آفتاب در محافظت در برابر اثرات مضر تابش بیش از حد در معرض اشعه ماوراء بنفش برخوردار است.
  • گلیسیرین گیاهی که از نظر دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد، خنک‌کننده، تسکین‌دهنده و باعث تسکین ناراحتی‌ها و شرایط پوستی مانند خراش، بریدگی، لکه‌دار، سوختگی، کهیر، بثورات، زخم‌ها، اگزما، پسوریازیس و سایر بیماری‌هایی می‌شود که با خشکی همراه هستند. برای محافظت در برابر آلاینده‌های محیطی و سایر آلاینده‌ها، روی پوست سدی محافظ ایجاد می‌کند.

تاریخچه استفاده از گلیسیرین گیاهی

گلیسیرین گیاهی، که به عنوان گلیسرول نیز شناخته می‌شود، یک مایع چسبناک شفاف، بی‌رنگ است که از روغن‌های گیاهان مانند نارگیل، پالم یا سویا گرفته می‌شود. در مقابل، گلیسیرین غیر وگان از چربی‌های حیوانی حاصل می‌شود. اگرچه تمدن‌های باستانی از ماده گیاه‌شناسی در کاربردهای آشپزی و دارویی استفاده می‌کردند، اما گلیسیرین گیاهی در اوایل زمان مورد استفاده قرار نمی‌گرفت و یک ماده نسبتاً مدرن است، استخراج آن فقط از قرن بیستم آغاز شد. همچنین به طور سنتی در صنایع غذایی از جایگزین الکل و شیرین‌کردن مصنوعات (لبنیات، فود، آبنبات، کالاهای پخته‌شده، غلات، ماکارونی، گوشت، میوه و سبزیجات فرآوری‌شده، محصولات تخم‌مرغ، سوپ، سس، چاشنی و ماهی استفاده می‌شود) بدون اینکه سطح قند خون بالا رود استفاده می‌شود، که این ویژگی آن را برای مبتلایان به دیابت ایده‌آل می‌کند. گاهی اوقات از این ماده برای حمایت از رطوبت و ترویج هم‌جوشی بهتر بین اجزای روغن و آب نیز استفاده می‌شود.

این ماده همه‌کاره در محصولات بی‌شماری از پوست گرفته تا محصولات بهداشتی مانند داروها، شربت‌های سرفه، مواد منعکس‌کننده، صابون و مواد شوینده، مرطوب‌کننده‌ها، شامپوها، خمیردندان‌ها، کرم‌های اصلاح و سایر محصولات آرایشی و بهداشتی کاربردهای زیادی پیدا می‌کند. محصولات مبتنی بر گلیسیرین برای افرادی که پوست فوق‌العاده حساس دارند ایده‌آل است، زیرا حاوی رطوبت بالایی برای جلوگیری از کمبود‌های پوست هستند. در حالی که به دلیل داشتن ایمنی و دوستدار محیط زیست شناخته شده است، محبوبیت گیاهی گلیسیرین تا حد زیادی به دلیل خاصیت رطوبت آن است که باعث رطوبت پوست می‌شود و باعث می‌شود که آن را آبرسانی کنید.

این کیفیت نگهدارنده رطوبت اجازه می‌دهد تا محصولات آرایشی راحت‌تر به پوست نفوذ کنند. همانطور که در صنایع‌غذایی، گلیسیرین گیاهی به عنوان یک ماده جایگزین الکل در لوازم آرایشی نیز عمل می‌کند و این امر را برای کسانی که ترجیح می‌دهند از محصولاتی که پوستشان را در معرض الکل قرار می‌دهد و می‌تواند اثرات بالقوه تحریک‌کننده و خشک‌کنندگی داشته باشد، استفاده نکنند، ایده‌آل است.

این مقاله در ادامه، مزایای درمانی، استفاده بی‌خطر و عوارض جانبی احتمالی گلیسیرین گیاه را برجسته می‌کند.

مزایای گلیسیـرین گیاهی

بطور موضعی مورد استفاده قرار می‌گیرد، طبیعی گیاهی گلیسیرین باعث رطوبت پوست می‌شود و به حفظ رطوبت، در نتیجه نرم‌شدن، صاف‌شدن و تسکین بخشیدن به چهره کمک می‌کند. این خاصیت آبرسان باعث تقویت ظاهر و بافت پوست ناسالم می‌شود که ممکن است با خشکی، پوسته پوسته شدن و چروک‌های ناشی از تنش‌زای‌های شدید محیطی و همچنین باکتری‌های مخرب مشخص شود.

گلیسیرین گیاهی به راحتی و بدون گرفتگی منافذ پوست به پوست نفوذ کرده و جذب می‌شود و در ضمن پوست را برای جذب آسان‌تر سایر مواد مؤثر و تقویت‌کننده پوست در محصولات آسان‌تر می‌کند. گلیسیرین سبزیجات با پر کردن خطوط ریز و ترک‌های ریز روی پوست و تسهیل بازسازی پوست جدید، چهره را برای ظاهر جوانسازی صاف می‌کند. علاوه بر این، باعث می‌شود تا سطح پوست تیره‌تر شود و مناطق تیره‌تر شود و از این طریق ظاهر لکه‌ها و علائم ناخواسته را کاهش می‌دهد.

همانطور که نشان داده شده، گلیسیرین گیاهی دارای خواص درمانی بسیاری است. در زیر مزایای آن و انواع عملکردهایی که به نظر می‌رسد نشان می‌دهد:

زیبایی: مرطوب‌کننده، تونیک، تمیز کننده، محافظ، آرام‌بخش، تسکین‌دهنده، تقویت‌کننده

دارویی: تونیک، درمان زخم، تقویت‌کننده سیستم ‌ایمنی، محافظ، آسپتیک، ضد‌باکتری، هیپو‌آلرژن، تسکین‌دهنده

منابع

قیمت فروش گلیسیرین مالزی

قیمت فروش گلیسیرین مالزی

قیمت فروش گلیسیرین مالزی

سیدی

امتیاز شما به این مقاله:
[کل آرا: متوسط آرا: ]

اشتراک‌گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

دسته‌بندی:

محصولات مرتبط:

فهرست
Call Now Buttonتماس