تیم بازرگانی پیشگامان شیمی واردکننده انواع مواد اولیه کارخانه های صنعتی ، تولیدی ، دارویی ، غذایی و ... به صورت مستقیم از برترین برند های موجود در سراسر جهان است ، با خرید از ما بهترین قیمت هارا بدون دخالت واسطه دریافت کنید و محصولات خود را در کمتر از یک روز کاری تحویل بگیرید .

جدیدترین محصولات ما :

روغن کانولا دارویی

چربی ها از واحدهای کوچکتر به نام اسیدهای چرب تشکیل شده اند، روغن کانولا دارویی سرشار از دو اسید چرب غیر اشباع نشده است که در رژیم غذایی شما ضروری است زیرا بدن نمی تواند آنها را بسازد: آلفا لینولنیک اسید (AL

روغن بادام شیرین دارویی

روغن بادام شیرین دارویی یک روغن گیاهی با بافت سبک است، به رنگ زرد کمرنگ و تقریباً بدون رایحه روغن بادام شیرین، که با فشار دادن مغزها تهیه می شود و برای تهیه دارو استفاده می شود. بادام شیرین به عنوان یک مل

KVU7HiwkhXh3sPWBXY2Rwqlk6MKezlkdFkODlICf.png_512X512X70

روغن کندش

گیاه کندش ریشه ای قوی با ساقه های محکم و برگ هایی به رنگ سبز مایل به زرد، دارای ساقه ی کوتاه و بسیار شبیه به گیاه کنگر می باشد. این روغن به روش خواباندن گیاه کندش در روغن پایه به مدت چندین ماه به دست

روغن اسطوخودوس

روغن اسطوخودوس یا همان روغن لاوندر یک روغن اساسی است که از گیاه اسطوخودوس حاصل می شود. می توان آن را به صورت موضعی روی پوست بمالید و از طریق آروماتراپی نفس بکشید. روغن اسطوخودوس یکی از محبوب ترین و متنوع

Depositphotos_183711952_xl-2015-750x750

روغن خشخاش

روغن بذر خشخاش یکی از قدیمی ترین روغن های اروپا است که اکنون کشف شده و به نادرترین روغن ها تبدیل شده است. مشخصات خاص روغن بذر خشخاش دارای مقدار زیادی اسید لینولئیک است. این روغن بسیار شبیه روغن آفتابگ

images (15)

روغن آلوئه ورا

روغن آلوئه ورا عصاره روغنی از برگهای آلوئه ورا باربادنسیس است. آلوئه ورا به دلیل داشتن خاصیت مرطوب کننده و نرم کننده و همچنین به دلیل داروهای ضد پیری روی پوست، یکی از ترکیبات اساسی بسیاری از محصولات آرایشی است.

دکستروز آبدار

دکستروز آبدار یا مونوهیدرات خالص و متبلور D- گلوکز است، که حاوی یک مولکول آب متبلور است. این ماده به شکل دانه های سفید ، بی بو ، کریستالی با طعم شیرین می باشد. این ماده در صنایع غذایی بسیار مورد استفاد

ستومکروگل

ستوماکروگل

ستوماکروگل نام تجاری پلی اتیلن گلیکول هگزادسیل اتر است، که سورفاکتانت غیر یونی تولید شده توسط اتوکسیلاسیون ستیل الکل  است تا ماده ای را با فرمول کلی HO (C2H4O) nC16H33 تولید کند. درجه های مختلفی از این ماد

روغن ضروری بذر هویج در درجه اول برای کاربردهای درمانی آن در مراقبت از پوست استفاده می شود

روغن بذر هویج

روغن بذر هویج نوعی روغن اساسی است که از طریق تقطیر بخار بذر گیاه هویج استخراج می شود. این گیاه گلدار، که به دلیل شکوفه های سفید و ریشه های معطر هویج مشهور اس ، همچنین هویج وحشی و توری ملکه آن نامیده م

کارباپول یک پلیمر محلول در آب است که به عنوان ماده امولسیون کننده ، تثبیت کننده ، تعلیق ، ضخیم و ژل کننده در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد

کارباپول

کارباپول یک پودر سفید با پلیمرهای اسید پلی آکریلیک می باشد. این یک اصلاح کننده رئولوژی بسیار کارآمد است که قادر به ایجاد ویسکوزیته بالا بوده و ژل های شفاف یا ژل های هیدروالکلی و کرم را تشکیل می دهد. کو