تیم بازرگانی پیشگامان شیمی واردکننده انواع مواد اولیه کارخانه های صنعتی ، تولیدی ، دارویی ، غذایی و ... به صورت مستقیم از برترین برند های موجود در سراسر جهان است ، با خرید از ما بهترین قیمت هارا بدون دخالت واسطه دریافت کنید و محصولات خود را در کمتر از یک روز کاری تحویل بگیرید .

جدیدترین محصولات ما :

روغن براهمی

روغن براهمی

روغن براهمی یکی از معروف ترین و محبوب ترین روغن های بهبود دهنده کیفیت موی سر است که متاسفانه به دلیل تبلیغات ضعیف و ناشناخته بودن استفاده آن در صنایع آرایشی و بهداشتی نظیر محصولات تقویت ریشه مو ، شامپو ها

مونو پروپیلن گلایکول MPG

مونو پروپیلن گلیکول یا MPG یک ماده مایع مصنوعی است که آب را جذب می کند. پروپیلن گلیکول هم چنین برای ساخت ترکیبات پلی استر استفاده می شود و به عنوان حلال و نرم کننده در داروها  قابل استفاده است. پروپیلن گلی

کاربرد امولسیون

امولسیون چیست؟ یک امولسیون به طور کلی به عنوان مخلوطی از دو یا چند مایعات ناسازگار تعریف می شود. امولسیون ها عضو سیستم های ۲ فاز شناخته شده به عنوان کلوئید هستند. در یک امولسیون، یک مایع در یکی دیگر پرا

بارگیری (8)

PEG12 دایمتیکون

PEG12 دایمتیکون محلول در آب، الکل و سیستم های هیدروالکلی است. این ماده به عنوان یک ماده خشک کننده سطح، عامل مرطوب کننده، امولسیفایر و تولیدکننده فوم در محصولات متنوعی نظیر اسپری مو، شامپو، مراقبت از پوست، لوسیون،

pregabalin-used-for-neuropathic-pain52540069004

سدیم پیروات

سدیم پیروات یک نمک از فرم آنیون کنجد از اسید پریوویک است که به عنوان پیروات شناخته می شود این نمک سدیم در بافرهای زیست شناسی مولکولی و کاربردهای کشت سلولی استفاده می شود. استفاده از پیروات سدیم: • برای

انواع نگهدارنده های مواد غذایی

غذا برای بقا بسیار مهم است، بنابراین حفظ مواد غذایی یکی از قدیمی ترین فن آوری های مورد استفاده انسان است تا از خراب شدن آن جلوگیری شود. روش ها و ابزارهای مختلف برای این هدف پیدا شده و بهبود یافته اس

18_10_ceteareth_20_25_30_0

 ستئارات ۲۰

 ستئارات ۲۰ یک ترکیب مصنوعی است که به عنوان یک امولسیفایر و سورفاکتانت در انواع لوازم آرایشی و مراقبت شخصی به کار میرود. اصل و نسب گروهی از ترکیبات ceteareth  ترکیبات مصنوعی هستند که از طریق فرآیند شناخته

روغن بادام

روغن بادام خالص روغن طبیعی است که برای تغذیه و احیای هر نوع پوست مناسب است. روغن بادام به راحتی جذب می شود و منافذ را جذب نمی کند، پوست را روشن، نرم و سالم نگاه می دارد. این روغن طبیعی تغذیه کننده پوست،

CITRIC ACID 2-800x800

ستئارات ۲۵

ستئارات ۲۵ یک امولسیفایر روغن در آب است که برای تولید پماد ها، کرم ها، امولسیون های مایع، ژل ها و دیگر ترکیبات آرایشی استفاده می شود. به صورت میکرو گرانولهای آزاد و بدون گرد و غبار که در آب و الکل حل می شوند، به

فروش اسید چرب نارگیل، کاربرد اسید چرب نارگیل

اسید چرب نارگیل

اسیده چرب نارگیل خانواده ای از انواع مختلف اسیدهای چرب مشتق شده از روغن نارگیل است. اسید چرب اصلی اسید لوریک است و با سایر اسیدهای چرب اشباع شده مانند کاپریلیک، اسطوخودوس، پالمیتیک و استئاریک و همچنین ن